REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Premierul, urecheat şi de la Constanţa: Nu Ponta trebuie să ne îngrijoreze, ci ruperea PSD! Oricum n-am contat pentru ei…

Premierul, urecheat şi de la Constanţa: Nu Ponta trebuie să ne îngrijoreze, ci ruperea PSD! Oricum n-am contat pentru ei…

Replica API 29 iunie 2015 | 00:02 172

Făgădău nu mai vrea gălăgioşi, neprofesionişti şi agramaţi în partid

Făgădău nu mai vrea gălăgioşi, neprofesionişti şi agramaţi în partid

Decebal Făgădău

După mesajul foarte dur transmis zilele trecute de Marian Oprişan, preşedintele PSD Vrancea, care spunea că liderii partidului n-au fost informaţi despre plecarea premierului la Baku şi în Turcia, iar Victor Ponta trebuie să se întoarcă urgent în ţară, pentru că „adevăraţii bărbaţi trebui să conducă în orice condiţii”, a venit şi rândul social-democraţilor constănţeni să-l urechească pe preşedintele partidului.

„Nu Ponta trebuie să ne îngrijoreze, ci ruperea PSD, asta ar trebui să fie principala noastră preocupare! Ponta trebuie să gestioneze foarte bine problemele partidului, în primul rând, şi abia pe urmă cele personale. Cred că mesajele liderilor PSD vor scurta perioada de recuperare din Turcia şi Ponta se va întoarce săptămâna viitoare, iar în interiorul partidului se va lua o decizie.

Sunt şi alte persoane care pot conduce PSD, cum ar fi Rovana Plumb, Valeriu Zgonea sau Liviu Dragnea”, a declarat Decebal Făgădău, după reconfirmarea sa la şefia organizaţiei municipale a PSD Constanţa. De altfel, pesediştii de la malul mării au ţinut să le reamintească în mai multe rânduri celor de la centru că au aşteptări mult mai mari. „Constanţa trebuie să-şi propună măcar un vicepreşedinte, minim un ministru şi mai mulţi lideri. În garnitura centrală trebuie să existe din ce în ce mai mulţi constănţeni, pentru că, slavă Domnului, avem resurse umane.

Nu mai vrem la conducere oameni gălăgioşi, neprofesionişti şi agramaţi”, a declarat Făgădău. Acesta a spus că organizaţia constănţeană nu trebuie să-i lase pe cei de la centru să-i afecteze activitatea, „pentru că oricum n-am contat niciodată pentru ei. N-am avut niciodată vicepreşedinte la nivel naţional, nu a existat nici o cale deschisă de comunicare între noi. De aceea nici nu am invitat pe nimeni de la centru la aceste alegeri”.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614