REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Premierul Viorica Dăncilă, despre tranzacția de acțiuni de la Șantierul DMHI Mangalia: „Este o reușită importantă!”

Premierul Viorica Dăncilă, despre tranzacția de acțiuni de la Șantierul DMHI Mangalia: „Este o reușită importantă!”

Replica API 25 iulie 2018 | 01:51 493

În cadrul ședinței de Guvern de marți, 24 iulie a.c., premierul Viorica Dăncilă a apreciat pozitiv preluarea de către Ministerul Economiei a pachetului majoritar de acțiuni la Șantierul Naval Mangalia.

„Este o reuşită importantă a statului român pentru că permite control asupra unui obiectiv industrial de importanţă strategică la Marea Neagră. Pentru prima dată în ultimii 28 de ani, statul român a preluat controlul asupra unui obiectiv strategic industrial. Parteneriatul dintre Ministerul Economiei, prin Şantierul Naval 2 Mai, şi grupul olandez Damen va revitaliza activitatea şantierului şi va face posibil ca la Mangalia să se realizeze produse importante, nave cu valoare adăugată mare care produc un plus şi pentru economia locală şi pentru economia naţională şi care permit, de asemenea, integrarea pe orizontală a altor operatori economici din România", a afirmat prim-ministrul, în debutul şedinţei Guvernului, potrivit Capital.

Ministerul Economiei a anunţat luni că a finalizat tranzacţia în urma căreia preia pachetul majoritar de 51% la şantierul DMHI Mangalia.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
analfabeta ce esti, du-te invartindu-te ca ciocarlia, ia-l si pe analfabetul de odrasla caruia ia-i cumparat de la particular o diploma si l-ai cocotat, in schimbul unui troc- supunere orbeste puscariasului draknea, oricum nu inteleg si nu cred ca va exista o persoana care sa ma convinga cum a fost posibil doua mandate de europarlamentar? am inteles ca ai lasat urmase, o fosta olimpica la romana-GRAPINI- care nu stie sa vorbeasca romaneste si nu a auzit de acordul subiectului cu predicatul-o analfabeta, ma tem ca predomina nr acestora la europarlamentare
1
0
De acord ca primul pas este reusit,mai ales in folosul celor de la Damen,chiar daca acum statul are majoritatea actiunilor. Vorbind strict la nivel financiar e cumva OK. Va fi in continuare prost pentru mangaliotii din santier,atata ca unii isi vor pastra locurile de munca oricum slab platite,singura motivatie a existentei lor acolo.Fara sanse reale de a gasi altceva in Mangalia sau imprejurimi,e bucurie ca va fi asa,dar cei fara obligatii oricum vor pleca in alte orase,unde mai exista slujbe platite decent si lideri normali la cap,umani si profesionisti,care nu umilesc angajatii.
1
1
Bravo Vorica, da le din aia ce scriu, dar nu stiu cum se executa.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218