REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Preotul Salomia, care butona telefonul în timpul spovedaniei, s-a pus rău cu POLIŢIA

Preotul Salomia, care butona telefonul în timpul spovedaniei, s-a pus rău cu POLIŢIA

Replica API 25 aprilie 2020 | 00:32 5316

Preotul Andrei Salomia, din Năvodari, s-a aflat, vineri, 24 aprilie, în fața unui nou scandal de proporții. Acesta a fost amendat de către polițiști cu suma de 2.000 de lei, după ce a oficiat slujba pentru sărbătoarea Izvorului Tămăduirii, iar în urma ei, mai mulți credincioși din Năvodari s-au îmbulzit în curtea bisericii „Buna Vestire” din Năvodari.

Arhiepiscopia Tomisului s-a dezis de toate cele întâmplate

Informația a circulat rapid în toată presa locală, dar și centrală, iar Arhiepiscopia Tomisului a venit cu un comunicat după toate cele întâmplate, prin vocea purtătorului de cuvânt, preotul, Eugen Tănăsescu, care a menționat faptul că toate cele întâmplate nu țin de competența Bisericii și că oamenii au venit doar să ia aghiazmă cu ocazia sărbătorii dedicate Izvorului Tămăduirii.

„Prezența oamenilor pe spațiul public nu e de competența noastră. Ordonanța spune clar, slujbă fără credincioși în biserică. În afara ei, pe spațiul public, nu mai e competența noastră. Dar înțelegem dorința credincioșilor de a beneficia de roadele slujbelor bisericești, după finalul slujbei. Probabil au venit să ia apă sfințită după finalul slujbei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

Preotul AMENDAT, Andrei Salomia, apropiat al fostului primar Nicolae Matei

Potrivit IPJ Constanța, oamenii legii au identificat persoana din cadrul Bisericii care a oficiat slujba și au amendat-o cu 2.000 de lei. Este vorba despre preotul, Andrei Salomia, cunoscut drept apropiat al fostului primar de la Năvodari, Nicolae Matei. „În cursul zilei de vineri, 24 aprilie,, în jurul orei 11.30, polițiștii din Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că s-ar fi adunat mai multe persoane, în zona unei biserici din centrul localității. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari, împreună cu polițiști locali s-au deplasat la fața locului, iar persoanelor prezente li s-a pus în vedere să părăsească zona, întrucât încalcă prevederile ordonanțelor militare în vigoare. În câteva minute de la sesizare, mulțimea a fost dispersată, iar polițiștii au identificat persoana din cadrul Bisericii care a oficiat slujba, fiind vorba despre un bărbat, de 52 de ani, preot. Acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea O.M. 3/2020, cu amendă în valoare de 2.000 de lei. Tot în cursul acestei zile, conducerea I.P.J. Constanța a dispus efectuarea de verificări la Poliția orașului Năvodari, în vederea stabilirii modului în care au fost amplasate echipajele de forțe de ordine pentru ziua în curs”, au spus oamenii legii.

Conexiune cu Dumnezeu, direct prin telefon

VIDEO:

Reamintim faptul că preotul, Andrei Salomia, s-a mai aflat în centrul unui scandal, mult mai mediatizat, în legătură cu folosirea telefonului mobil în timpul spovedaniei. Atunci, Replica de Constanța a publicat în exclusivitate un filmuleț, chiar din Biserica unde slujește Andrei Salomia, unde se vedea clar cum preotul folosește telefonul mobil în timp ce efectua Sfânta Spovedanie.

Citește aici articolul:

Preot din Năvodari, filmat când butona telefonul în timpul SPOVEDANIEI!

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Tanasescule se pare ca te ai dat la unisex cu baieteii asa se aude prin targ! De aia stai cu Teo si nevasta la Medgidia ????
0
0
iar popa asta??? m-am saturat de el. de trei luni numai el, cred ca ii faceti reclama.
5
0
Iar japita aia de tap batran lupta pentru redeschiderea bisericilor. Nu mai au popii malai?
7
0
ancheta de la ipj este venita cu dedicatie, sa stieee. de la C.G.N. pentru C.S.V., fara numar si pentru.. T.I., seful pandarilor, sa stieee. P.S. ACESTA ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE
3
1
...intr-o poza apar si doua gunoaie umane in posturi indecente.Hai sictir secaturilor!
3
0
E un preot OK dar se crede BOSSUL orasului ! Are impresia ca i se cuvine tot patrimoniul orasului : el vrea sa aiba cel mai mult teren , cele mai multe blocuri si hoteluri si toata lumea sa il asculte !
8
1
Hai ca te a cuprins mila crestina si duhul sfant!
1
2
Un alt protejat al lui spagoveanu si protejat de purtatorul de cuvant Chiar voi nu mai aveti respect .
10
2
Toti jegosii si jegoasele care mancati cacat si ii huliti ortodocsi!
6
12
da cutia milei ce cauta afara din biserica asezata frumos pe spatiu public Ma intreb daca o lua cineva mai vb acum de spatiu public
9
1
Sa-i dea Dumnezeu sanatate, ca mai are multe blocuri de facut!
7
2
Mergeti prostilor la rahatul asta numit biserica unde o sa dati de niste curve numite preoti! V-a tampit religia pe toti! Cand o sa se termine cu religia va fi liniste si pace pe pamant, pana atunci .......
19
4
citea rugaciunea de pe browserul smartphone-ului, modern popa ce vreti, trebuie sa tina si biserica pasul cu vremea si tehnologia
10
1
Niste golani popii astia
18
2
Acest asa zis PREOT este sageata mea pe vremea cand eram primar cu el am furat zece hectare din zona taberei de copiii Navodari si acum vreau sa fiu iar primar cu partidul Neamul Romanesc asa ca hai votati ma si promit ca voi fura si cea a mai ramas. Preotul Andrei se roaga ptr mine sa nu intru iar la puscarie ca am sanse mari sa plec anul acesta.
26
3
Eu nu sunt din Navodari,dar daca este adevarat ce a scris omul de la prima postare"cum ca popa a scos cutia milei afara"asta este o invitatie tacita pt.credinciosi si un mod josnic de a profita de o mare sarbatoate a B.O.R."sf.GHEORGHE,asa ca Tanasescule nu o mai face pe prostu luandui apararea acestui popa la fel cum l-ai aparat si cand spovedea si butona in aceles timp pentru ca incepi sa devii complice aparand un popa pacatos.
20
2
Nu se face dosar penal pentru zadarnicia.... ? Daca era un pensionar amarat, ii dadea maximul amenzii. Bai leprelor, ne dati praf in ochi? Trebuia arestat si amendat maxim, nu asa la mistoo. A adunat toate oile si poate a favorizat raspandirea virusului. Daca apar cazuri noi in Navodari, cine e de vina? Pensionari, asa merita, selectie naturala daca sunt oii.
27
0
biserica e prima putere in stat, in Romania. Priviti- PAPA doneaza Romaniei echipamente , pe cind BOR se face ca doneaza cite ceva din miliardele dosite. Incultura le aduce numai beneficii. traiasca hotulde teodosie
24
0
IPJ a dispus verificarea modului in care s-a actionat in ziua de 23, cand faptuitorul din dosarul penal 5149.P.2019 pandea pe cineva, facand filtru de capul lui. cineva a sunat ieri la BCI si..! nu stiu cine a sunat dar sigur s-a sunat la Biroul Control Intern
10
1
la cur cu vaselina
11
1
Acest individ cu doua randuri de burti trebuie dat afara si trimis la Poarta Alba. El este om de afaceri dar POLITIA NAVODARI se face ca ploua. Degeaba au uns un nou sef, nimic si mai ales nimeni nu misca un deget.
20
2
Amenda pentru babe si mosi la fel si pochilor. Ajunge cu suptul si pupatul oaselor.
22
3
Ciudat mod de credinta. Iar acel parinte e dubios. Se puteau gasi solutii sa nu se intample dezordinea aia. Dumnezeu nu inseamna dezordine si prostie.
26
2
draga mda daca tu ai fi pe duca ... ti-ai placea sa mori inchis in casa ... s-a terminat comunismul ...
9
24
jeguri umane , au chemat fosilele pe grupuri de facebook si acum se fac ca ploua .. 2000 de lei amenda si cutia milei scoasa afara din greseala a strans 20 000 mare prostie.. puscarie la jeg si amenta la mosi si babe
22
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614