REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Preotul SALOMIA din Năvodari își trage BLOC cu 7 ETAJE în Mamaia NORD

Preotul SALOMIA din Năvodari își trage BLOC cu 7 ETAJE în Mamaia NORD

Replica API 11 septembrie 2021 | 00:19 29443

Preotul Andrei Salomia din Năvodari a solicitat Agenției pentru Protecția Mediului Constanța autorizarea unei investiții în zona de nord a stațiunii Mamaia, privind construcția unui imobil de locuințe colective și unități destinate turismului. Imobilul ar urma să aibă regimul de înălțime P+7E, cu mezanin în cadrul parterului, spații comerciale și prestări servicii la parterul locației. Acesta ar urma să fie edificat în Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 colț cu Promenada Năvodari. Vă reamintim faptul că preotul nu se află la prima investiție imobiliară în această zonă. În rândurile de mai jos puteți regăsi răspunsul oferit de APM Constanța.

În Constanţa s-a tot construit în ultimii ani şi încă se construieşte. Aşa se întâmplă şi la Năvodari, mai ales în zona Mamaia Sat sau Mamaia Nord, care s-au dezvoltat extraordinar de mult în ultimul timp din punct de vedere imobiliar, cât și turistic. Drept dovadă, un nou bloc se va înălţa în această zonă. Salomia Andrei, Salomia Valentina și societatea Fox Concept Invest SRL s-au adresat Agenţiei pentru Protecţia Mediului pentru a cere autorizații pentru un nou proiect imobiliar. Aceștia doresc să construiască un imobil P+7E cu destinația locuințe colective cu mezanin în cadrul parterului, spații comerciale și prestări servicii la parterul locației. Imobilul ar urma să fie edificat în Mamaia Nord, strada Prelungirea D13 colț cu Promenada Năvodari.

Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: ,,Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din mun. Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:apmct.anpm.ro.

Preotul Andrei Salomia a fost implicat în mai multe scandaluri

Preotul Andrei Salomia este parohul Bisericii Buna Vestire și fost consilier local la Năvodari. De-a lungul anilor, acesta a fost implicat în mai multe scandaluri în legătură cu folosirea telefonului mobil în timpul spovedaniei, de asemenea, acesta a fost amendat de către polițiști cu suma de 2.000 de lei, după ce a oficiat slujba pentru sărbătoarea Izvorului Tămăduirii, iar în urma ei, mai mulți credincioși din Năvodari s-au îmbulzit în curtea bisericii „Buna Vestire”.

Andrei Salomia nu se află la prima investiție în Mamaia Nord

Vă reamintim faptul că, nu este prima investiție a preotului în Mamaia Nord. Acesta a mai ridicat un imobil P+4E cu destinația locuințe colective și cu agenție de turism la parter, complex de zece căsuţe de vacanţă, cu regim de înălţime rezumat la parter, dar și două vile.

Citește și: Preotul Salomia din Năvodari intră în afacerile cu turism: construieşte două pensiuni

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DNA-ul doarme in plm. Verificati averea parintilor popii sa vedeti acolo banet, adica sa vedeti cum Salomia vrea sa-l intreaca pe Spagoveanu la avere. Iar daca ati uitat mwie pesideilor si simpatizantilor din mocirla numita orasul Navodari.
1
0
Banii cui ii spala sluga asta ?
12
4
Pai dragilor eu preotul Andrei fur de vreo douazeci de ani terenuri cu TATA HOTILOR MATEI NICOLAE si voi ma intrebati de unde am eu banii? Pai PREACORDITUL TEODOSIE ESTE SEFUL HOTILOR asa ca hai DOAMNE AJUTA.....
16
1
Popo ai furat din cutia milei ?
25
4
Vara asta l am lasat iar sa si tina sezlongurile in biserica
21
2
E un escroc nenorocit, arza-l-ar para focului, calcal-ar talpa iadului.
20
3
De unde pla mea are cacatul asta atatia bani?
28
2
,, isi trage" bloc? Limbaj de cocalar ascuns sub masca de jurnalist. Ca sa fiu in ton cu voi... sa ma pis pe fituica voastra.
19
15
Ce treaba are religia, oligofrenule
14
16
Investitie BOR
21
3
pai cu banii babelor cadoar nu din luminari
28
4
religia e o afacere banoasa
30
8
Cine stie....poate le doneaza patriarhiei si de fapt beneficiarul real este multpreafericitul Dani
28
4
Una este sa fii doar preot si alta este sa urmezi calea dreapta .
31
1
Si preotii sunt necinstiti.
42
4
Parinte, ma cac pe blocul tau
45
5
saru mana parinte. unde pot face si eu o donatie pentru blocul dvs?
41
4
Dar cat are salariu un preot? Ca doar e bugetar
44
2
pai trebuie sa isi faca coroana de aur ! ce doar frumosul Danut sa aiba ?!
34
1
Salomia hotul lui matei!
51
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369