REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Preotul Visarion Alexa își ademenea victimele cu citate din Cioran

Preotul Visarion Alexa își ademenea victimele cu citate din Cioran

Replica API 24 septembrie 2022 | 00:00 1410

O altă victimă a preotului Visarion Alexa a oferit fragmente din conversațiile avute cu preotul. Părintele a fost acuzat de mai multe enoriașe de agresiune sexuală.

Mesajele au fost făcute publice pe o rețea de socializare. Astfel, persoana care le-a postat susține că victima dorește să arate insistențele părintelui Visarion Alexa. Prin acest lucru a vrut să arate presiunea care era pusă pe enoriașe, a explicat femeia care a preluat conversațiile victimei și le-a postat rețelele sociale.

Femeia agresată de Visarion Alexa povestește că a fost asaltată timp de două luni cu mesaje telefonice de către preot. În plus, victima a mărturisit că și-a găsit puteri să vorbească despre lucrurile prin care a trecut. „Vă rog, să publicați aceste mesaje ca să se vadă modul în care acționa părintele Visarion, să se vadă că nu victima îi făcea avansuri”, a scris victima.

Victima a fost hărțuită timp de două luni

Timp de două luni victima a fost asaltată cu mesaje din partea preotului. Ea a mărturisit că au fost două luni în care a căzut din punct de vedere psihic. Ulterior, femeia a mers la biserică să vorbească cu părintele, în urma insistentelor din mesaje. „M-a sărutat în colțul gurii, fără voia mea”.

Femeia susține că în urma incidentului ar fi făcut plângere doar la biserică, însă reclamația ar fi fost ignorată. „Am înlemnit, m-am adunat și nu am mai călcat pe acolo. I-am arătat mesajele fostului purtător de cuvânt al Mitropoliei, se întâmplă acum 5-6 ani, dar le-a ignorat”, a declarat victima.

Preotul Visarion Alexa, sub control judiciar

În acest moment, părintele Visarion Alexa se află sub control judiciar pentru 60 de zile. Mai mult decât atât, el și-a recunoscut faptele.

Preotul, paroh la biserica „Pogorârea Sfântului Duh” din București, a fost reținut de polițiști și apoi plasat sub control judiciar sâmbătă, 17 septembrie. Acest lucru s-a întâmplat după ce o femeie a depus plângere că a fost agresată sexual în timpul spovedaniei El s-a prezentat miercuri, 21 septembrie, la sediul Poliției din comuna Joița, județul Giurgiu.

Visarion Alexa și citatele din Emil Cioran

În mesajele sale, preotul folosea citate din Emil Cioran pentru a-și seduce victimele. În unul dintre ele, Visarion Alexa îi spune unei enoriașe că „În iubire ne gustăm, ne savurăm pe noi înșine, ne încântăm cu voluptățile tremurului nostru erotic, din acest motiv, iubirea este cu atât mai intensă și mai profundă cu cât distanța de persoana iubită este mai mare”.

Mai mult decât atât, preotul și-a exprimat sentimentele față de femeie. Visarion îi mărturisea că o iubește și că îi este foarte dor de ea, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
orice mironositza pupatoare de moaste,pisata si paroasa,scirboasa,este victima?? cei care militeaza ptr rusi sint spioni rusi kgb,sa dau singuri in git.problema e ca sefii lor din sri tac!
0
2
s-a facut preot cu intentia de a aruca cu pietyre in biserica ortodoxa ,Ii statea mai bine la oi dlui alexa
1
3
N-aveti decat sa pupati in continuare ciolane putrezite si sa va rugati la personaje imaginare din cer!
3
1
Si ce a spus A.Visarion:"ca cineva a trimis ispita la el pentru ca sa loveasca in B.O.R.". Nu mai popilor si innaltpreasfintzitzilor nu loveste altzi in B.O.R.ci voi prin faptele voastre cum ar fi:mandria,lacomia,fatarnicia,preacurvia si alte fapte dastea care contravin invataturi ortodoxe,ori voi ce spuneti:"nu suntem vinovati noi pentru pacatele noastre ci aceia care fac publice pacatele preotzilor si mai marilor lor".
5
1
Ati reusit sa folositi linkul din comentariul de mai jos de pe siteul listamarci? Atunci aveti jos lista cu firmele detinute de catre compania care se afla in spatele partidului AUR, NIRO INVESTMENT SA. Mai toate firmele sunt CHINATOWN, Dragonul Rosu, Orasul CHina, China nu mai stiu cum, China blabla. Deci in spatele AUR se afla comertul, importul, exportul de produse si servicii chinezesti, automat si rusesti prin intermediari. Deci o intreaga mafie ruseasca sta in spatele partidului AUR. Daca va intereseaza viitorul Romaniei, nu va lasati pacaliti de TRADATORI in haine traditionale. STOP AUR
4
1
www . listamarci . ro titular-120627.htm Cautati pe google asta, poate va faceti o idee cam despre ce e vorba. Niro Investment SA, SE AFLA IN SPATELE PARTIDULUI AUR si vor ROEXIT, iesirea din UE si iesirea Romaniei din NATO, ca mai apoi sa cumparam gaze rusesti, sa fim "aparati si eliberati" de catre armata Rusiei, iar apoi sa facem afaceri cu CHINA. Ei fac deja afaceri cu investitori chinezi, ceea ce i-ar transforma in oligarhi romani si generatii intregi din neamul lor vor trai ca zeii, iar restul romanilor in dictatura si comunism iarasi... Cu asta ma ocup, sunt hacker,demasc tradatorii
2
1
Compania Niro Investment Group finanteaza partidul AUR, al lui George Simion si doreste sa scoata Romania din UE si NATO, pentru a o apropia de CHINA si RUSIA. Aceasta companie invarte milioane de euro anual. Detine mai multe companii pline de investitori chinezi. Una dintre ele este Dragonul Rosu din Bucuresti. Firma care aduce produse din China si le vinde in Romania, iar in 2018 avea cifre de afaceri de 15mil de euro. In urma pandemiei, cifrele de afaceri au scazu sub jumatate pana in 2021. Acele companii, firme, mafii investesc intr-o LOVITURA DE STAT,pentru profit mare in afaceri cu CHINA
3
2
Am si eu o misiune d-asta "special operation" de a-i provoca pe propagandistii partidului AUR si ghiciti ce informatii am obtinut sa obtin si inca vin informatii in cascada. Cei care ii sar in apararea lui Nicolae Voiculet, sunt afaceristi romani cu "grade" inalte in companii ce detin firme in care sunt prezenti o groaza de investitori chinezi. Ceea ce inseamna ca daca incepe razboiul si in Taiwan si vor fi aplicate sanctiuni, firmele lor care au profit peste 8mil de euro, vor fi afectate de sanctiunile impotriva Chinei. Niro investment este una dintre companii, care ii sustin pe cei din AUR.
3
2
Asa ca, George Simion, AUR si toti in jurul partidului, inclusiv propagandistii Chinei si Rusiei, Dan Puric si Nicolae Voiculet, incearca sa ridice romanii impotriva UE si NATO, impotriva americanilor si europenilor si sa-i apropie de dictatura si comunism, de Rusia si China. Pentru ca ei o duceau mai bine in perioada lui Ceausescu, ba chiar Dan Puric a fost recent declarat oficial turnator la securitate cu nume de cod "Cristian", dovedit faptul ca isi turna la S E C U R I S TI fostii colegi de liceu. Ion Cristoiu a fost turnator la securitate, e antiUE - NATO si manipuleaza prin Dana Budeanu
3
1
Cand Biserica Ortodoxa Ucraineana si-a declarat independenta fata de Biserica Ortodoxa Ruseasca insetata de sange si antihristica, ea a fost bombardata de catre Putin si armata lui de satanisti din imperiul raului, pentru ca asta i-a cerut si patriarhul Kirill al Moscovei, al carui nume real este Vladimir Mikhailovich Gundyayev, iar numele de asasin KGB al lui este "Mikhailov". Inaintea lui a fost patr. Moscovei Alexy II, tot asasing KGB cu nume de cod "Drozdov". Intelegeti? Este o intreaga mafie in biserica ortodoxa ruseasca. Ea nu mai exista, a fost capturata de fostii canibali sovietici.
3
1
Da, pentru ca asta incearca sa faca George Simion si partidul AUR in Romania, sa urmeze fix modelul rusesc. Ai un dislike tocmai de la un alegator AUR, crede-ma! La fel cum patriarhul Kiril primeste ordine de la Putin si face cum i se ordona, in loc sa urmeze Voia Domnului, la fel va primi si urmatorul patriarh al Romaniei, Teodosie, ordine de la George Simion. Adevarata ortodoxie este cea cu legaturi in Constantinopol, nu in Moscova. Cea din Moscova este antihristica, este o mafie ruseasca Russkiy Mir, iar toate popoarele ortodoxe de pe glob sunt considerate de ei drept rusofile si rusofone.
9
1
Grav este ca multi au sarit in apararea preotului nepasandule de ce li s-a intamplat victemelor si cu ce traume au ramas . Aparatori preotului au deveni acuzatori . De cele mai multe ori de frica , nu spun ce li sa intamplat . Totusi preotul a recunoscut invinuirile care i se aduc .
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218