REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

PRESA din SUEDIA a făcut vâlvă! Un bărbat din Babadag este VIOLATOR în SERIE!

PRESA din SUEDIA a făcut vâlvă! Un bărbat din Babadag este VIOLATOR în SERIE!

Replica API 10 noiembrie 2017 | 11:51 1418

Se află la închisoare

Se află la închisoare

sursa foto: expressen.se

Din nefericire, exemplele legate de românii care comit infracțiuni peste hotare devin tot mai multe. Astfel, după ce un bărbat a fost prins la malul mării, el fiind acuzat de mai multe violuri în Italia, iată că altul a comis fapte similare în Suedia. Presa de acolo a publicat încă din luna aprilie o fotografie cu el, precizând că este căutat și că există informații că a părăsit țara. La scurt, timp, anul acesta, a fost depistat la Tulcea întrucât și aici era căutat, fiind condamnat pentru furturi. A fost băgat direct în penitenciar, iar, de dată recentă, a sosit și mandatul european de arestare! Este vorba despre Memet Florin Cămătar, acuzat de mai multe fapte de viol, dar și tentative, în Suedia. Se pare că se folosea și de identități false!

Memet Florin Cămătar, care acum se află în Penitenciarul Tulcea, s-a ales și cu un mandat european de arestare, emis de către instanțele din Suedia. ”Acest bărbat este urmărit pentru mai multe violuri și atacuri asupra femeilor din zona Stockholm. Se ascunde în spatele a cel puțin două identități diferite. Cămătar-Memet Florin este urmărit de poliția suedeză, suspectat de tentativă de viol și viol. Potrivit lui Expressen, el a reușit să părăsească Suedia. La sfârșitul lunii martie, Florin, care este din România, a fost chemat de poliție, suspectat de săvârșirea unei fapte penale, la 25 februarie. Apoi a fost deja suspectat de o tentativă de viol împotriva unei femei din Sundbyberg. El este, de asemenea, suspectat de implicare într-un viol în districtul Bromma din Stockholm, pe 15 noiembrie anul trecut”, relata document.no, pe 16 aprilie 2017. Acum, individul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, fiind vorba de punerea în aplicare a mandatului european de arestare.

Procurorii au precizat, pentru Replica, faptul că, la data de 25 februarie anul curent, în timp ce se afla în localitatea Barkarby, Jarfalla, Suedia, individul, împreună cu o altă persoană rămasă neidentificată, prin constrângere și prin violență, a obligat la raporturi sexuale două părți vătămate. Totodată, în 15 noiembrie 2016, în timp ce se afla în localitatea Bromma, tot prin constrângere și prin exercitarea de violențe, a obligat la întreținerea de raporturi sexuale o altă persoană vătămată. La fel și pe 14 februarie 2017, în timp ce se afla în localitatea Sundbyberg din Suedia, prin exercitarea de violență a încercat să întrețină raporturi sexuale cu o altă persoană, aici fiind vorba despre o tentativă. Judecătoria din Attuna a eliberat pe numele lui un mandat european de arestare.

Însă, Memet Florin Cămătar fugise deja, dar, cum era căutat și în județul său de domiciliu, condamnat fiind pentru furturi, de cum a pus piciorul în Tulcea, a și fost prins și băgat la închisoare. În tot acest timp, autoritățile din Suedia îl căutau. Precizăm și faptul că, în 2011, fusese deja condamnat, cu suspendare, iar, în 2015, Judecătoria Babadag i-a dat 1 an și 8 luni cu executare pentru furt (2 fapte), părți civile fiind în respectivul dosar A.D. și Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Tulcea. Atunci a fugit din țară, a ajuns în Suedia și a trecut la violuri.

Liliana CHIRU

Citește și: Presa italiană: Violatorul în serie PRINS la Roma este din CONSTANŢA!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lua-i-as etnia in kalasnikoave!
2
0
SI numele e tare de tot memet si camatar, iar faptele pe masura numelui.
2
0
Bine ar fi ca Tiganul ala sa faca puscarie in Romania si nu in Suedia sa ii dea ani la greu si sui si sa mai treaca prin cartierul minunat Bendea din Babadag sa mai ia cativa de acolo ca toti au facut asa si peste noapte au devenit si milionari violuri si talharii...
6
0
Niciodata tiganii nu au facut ceva bun pentru tara.
14
6
Partidul Adevarata Romanie o sa fie solutia la toate problemele din aceasta tara, inclusiv cu asimilarea cetatenilor romani, de bune-credinta cu asemenea creaturi! Noi vom proteja interesul si imaginea tarii, iar similitudini de genul, cuvantul roman, se trage din cuvantul rrom, nu o sa mai existe. Tiganii vor ramane tigani, atat in documente, cat si in locurile special creeate pentru cei care nu doresc sa se integreze cu adevarat in societate.
6
3
Ala e turc tigan din babadag unde sunt numa tigani presa sa faca bine sa specifice ca e tigan. si tigani sunt romani de unde?
7
3
Tigan...in halul asta am ajuns
10
3
sa nu spuneti ca este din Vaslui...
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369