REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
15.7° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Președintele CJ Constanța a verificat lucrările RAJDP pe DJ 222 și DJ 391A

Președintele CJ Constanța a verificat lucrările RAJDP pe DJ 222 și DJ 391A

Replica API 17 decembrie 2019 | 02:01 607

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, însoțit de administratorul special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, Lucian Lungoci a verificat luni, 16 decembrie, lucrările realizate de RAJDP pe tronsoanele DJ 222 și DJ 391A, înainte ca aceste drumuri să fie date în folosință. Lucrările au fost finalizate săptămâna trecută, cei peste 50 de km fiind reabilitați în proporție de 100% prin turnarea de covor asfaltic. Aceste două drumuri județene sunt importante pentru locuitorii din zona de Vest a județului. Valoarea acestor lucrări s-a ridicat la suma de 22,7 mil lei, bani proveniți din bugetul Consiliului Județean Constanța.

"Am tratat reabilitarea infrastructurii rutiere a județului Constanța ca și prioritate. Și acest lucru se vede din rezultatele pe care le avem: 360 km de drumuri județene reabilitați. Suntem la sfârșitul programului de asfaltări pe 2019. A fost un an dificil, cu provocări. Însă, am reușit să facem tot ceea ce ne-am propus. Atât DJ 222 cât și DJ 391A asigură acum un trafic rutier sigur și susține atât accesul locuitorilor către municipiul Medgidia, cât și schimburile comerciale. Felicit întreaga echipă a RAJDP pentru eforturile depuse în toată această perioadă" declară Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

În următoarele zile se vor finaliza lucrările de reabilitare și modernizare pe mai multe drumuri județene la fel de importante pentru locuitori și investitori.

Tot lunii, alături de primarul comunei Peștera, Marius Liviu Petre, s-a verificat stadiul lucrărilor pe DC 28 - Strada Izvorului - în lungime de 2 km, dar și al terenurilor de sport din localitățile Ivrinezu Mare, Ivrinezu Mic și Izvorul Mare. Toate aceste lucrări se ridică la 2,15 milioane lei și sunt realizate cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

„Mișcarea este deosebit de importantă pentru un stil de viață sănătos. Mereu voi fi alături de toți primarii, indiferent de culoarea politică, care își doresc să dezvolte comunitățile pe care le reprezintă. Pe drumul comunal nu s-a mai intervenit cu reabilitări de amploare de 45 de ani. Este o realizare uriașă să reușim să redăm comunității un drum practicabil. Îi voi sprijini și voi face tot ce îmi stă în putere să își ducă proiectele benefice pentru comunitate la bun sfârșit”, a mai declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Aceste obiective vor fi finalizate în cel mai scurt timp posibil și vor fi date în folosință.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta rebuie dat jos ,acest horia de mult e super psd
0
0
Pinochio nu mai minti ca iti creste nasul. Ati facut o treaba de rahat pe DJ 222 intre Ramnicu de Sus si Hotar Tulcea.
4
0
Tutuiene , mai harciogule ai iesit la suprafata ?
3
0
tutuianu asta are loc de munca asigurat la teatru... cat despre baiatul ala lungoci care nu stie pe ce lume este , sa ne zica ma-sa marieta cat sula de docher a indurat de la analfabetul de dontu ca sa fie numit fi-su...
4
0
Cu ce a verificat? Cu degetul, cu privirea? Ce plang astia dupa tovarasul prim-secretar!
3
0
Ce-mi place cand vine un soarece de asta de birou pe teren si face pe desteptul!
4
0
Joc de scena cu figuri
4
0
Veniti si verificati impreuna cu prefectura, ANAF si curtea de conturi ...activitatea primarului de la mangalia...veniti si verificati situatia bugetului 2019 si executia bugetara...arierate cu mult peste 180 zile ce depasesc limita bunului simt...ridicati-i dreptul de a ordona plati si verificati toate hotararile judecatoresti definitive daca a facut provizioane asa cum cere legea...veniti si verificati activitatea acestui mic mafiot!!!
2
0
daca nu era nenorocitul de ILIESCU SI LOVITURA DE STAT DIN 1989 ERATI NEICA NIMENI ACUM !!!FUNCTIILE VOASTRE SUNT CLADITE PE CADAVRELE CELOR CE AU MURIT IN 1989 SI IN 1990
3
0
Dc27 siminoc-murfatlar?
2
0
Ok,era normal , pentru asta sunt platiti.Pentru ce poze in ziar ? Populism? Politicianism? Chiar toti suntem niste tampiti?
8
0
Felicitari! Fapte, nu vorbe!
3
7
Brasov! Asa da!
4
6
Felicitari din suflet.... fapte nu vorbe.... mereu la inaltime, implicati si asumati
1
10
Ca altii nu au facut, au baut, vezi Nicusor, vezi Basescu. La cioc cu betivii. Mai putin alcool mai multa munca.
4
5
Doi ppapagali care se lauda ca vezi doamne cate au facut pentru oras si pentru judet. Pai ma desteptilor, asta trebuie sa faceti, asta va scrie in fisa postului, pentru asta sunteti platiti, nu sa va laudati cu cat de mult ati asfaltatat
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369