REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Președintele CJC, Horia Țuțuianu, în vizită la aeroportul Mihail Kogălniceanu

Președintele CJC, Horia Țuțuianu, în vizită la aeroportul Mihail Kogălniceanu

Replica API 26 mai 2017 | 00:50 487

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu a răspuns joi, 25 mai, invitaţiei lansate de conducerea Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu de a participa la programul “Şcoală Altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun”.

Cu această ocazie, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa a vizitat o expoziţie statică de aeronave militare, echipamente de deservire la sol precum şi alte mijloace tehnice inedite specifice industriei aeriene.

“Nu numai elevii s-au bucurat de vizită la Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Mulţumesc domnului director Bogdan Ionuţ Artagea şi conducerii aeroportului pentru oportunitatea oferită. A fost o experienţă inedită, mai ales în contextul în care, am avut ocazia să primesc amănunte legate de modul în care funcţionează aceste echipamente chiar de la cadrele militare care le operează”, precizează Marius Horia Ţuţuianu.

Tot joi, delegaţia Consiliului Judeţean Constanţa, însoţită de conducerea Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu a vizitat şi baza militară amplasată în apropiere.

“Am avut ocazia să facem un tur al unităţii militare din Mihail Kogălniceanu. Am fost însoţiţi atât de cadre ale Ministerului Apărării Naţionale cât şi de reprezentanţi ai US Army precum şi Royal Air Force. Am rămas impresionat de modul în care sunt organizaţi aceşti militari, dar şi de tehnologia pe care o au în dotare şi o operează. Am un deosebit respect pentru aceşti oameni care şi-au dedicat viaţă carierei militare”, a mai precizat preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu a găzduit programul “Şcoală Altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun”, în perioada 22 - 26 mai 2017.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cind se reiau cursele CTA-ATENA? Se putea ca un lucru bun sa reziste la noi?!
0
0
cica are activitate saracuta tutuianu....
0
0
cine sunt popandaii aia de pe fundal? mai bine isi faceau poze la vreun gratar .... orasul e plin de balarii iar domnii isi plimba besinile prin aeroport
1
0
brava tutulica,pana la urma ti-a venit mintea la cap si ai reluat scoala de unde ai lasat-o,brava inca o data
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367