REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Președintele CJC, Horia Țuțuianu, mesaj pentru deputatul Robert Turcescu

Președintele CJC, Horia Țuțuianu, mesaj pentru deputatul Robert Turcescu

Replica API 1 iunie 2017 | 00:25 430

Ca urmare a afirmațiilor lui Robert Turcescu, legate de situația Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfantul Apostol Andrei” Constanța, președintele Consiliului Județean, Marius Horia Țuțuianu, transmite următoarele:

“Regret ca domnul Robert Turcescu, deputat al judetului Constanta, a dat o alta interpretare solicitarii mele, facuta catre toti parlamentarii alesi in judetul nostru, referitoare la un subiect atat de important cum este sistemul sanitar constantean - respectiv Unitatea de Primiri Urgente. Sanatatea este un sector prea serios pentru mine iar eu cred ca putem schimba ceva in acest domeniu doar daca ne vom aseza impreuna la masa discutiilor. Prioritatea mea in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Constanta este aceea de a tine cont de nevoile cetatenilor judetului Constanta. Am vazut in toti parlamentarii de Constanta niste parteneri de dialog. Cred in continuare ca am parteneri de dialog in cadrul celorlalte partide politice. La Constanta, avem un spital de dimensiuni impresionante, pe care dorim sa-l modernizam, pe care dorim sa-l dotam, pentru care ne zbatem sa obtinem fonduri. Voi continua sa invit toti reprezentantii partidelor politice la discutii, mai ales pe teme atat de importante precum sistemul sanitar. Ma intereseaza parerea oamenilor, colegilor politicieni pentru ca singurul nostru scop este sa lucram pentru oameni si sa adoptam solutia cea mai buna pentru populatie” sustine Marius Horia Tutuianu.

Precizam ca in aceasta luna, din partea cabinetului presedintelui Consiliului Judetean Constanta - Marius Horia Tutuianu a fost transmisa catre toti demnitarii reprezentativi pentru judetul Constanta o adresa prin care erau informati despre situatia financiara a UPU Constanta.

“Am transmis aceasta adresa institutiilor statului si tuturor reprezentantilor judetului Constanta in Parlamentul Romaniei pornind de la premiza ca toti suntem in slujba cetateanului. Daca ma gandeam la aceste lupte, cu siguranta ca nu as fi dat ocazia colegilor din alte formatiuni politice sa se foloseasca de aceasta informare in scopuri de promovare personala. Inca de la investire am declarat ca voi bate personal la usile tuturor ministerelor pentru a aduce fonduri pentru judet si in principal pentru sanatate. Asta am facut, apeland pe toate caile la toti demnitarii, indiferent de culoarea politica. Cred ca este firesc sa mentin un dialog cu toti cei care reprezinta interesele judetului nostru, mai ales in contextul in care toate actiunile mele sunt transparente. De asemenea, este firesc sa aducem la cunostiinta autoritatilor publice centrale problemele cu care ne confruntam, deoarece nu intotdeauna reprezentantii Guvernului cunosc in detaliu proiectele unui judet. Este de datoria noastra, ca manageri ai judetelor, sa anuntam institutiile statului despre proiectele noastre. Am considerat ca este firesc sa informam si reprezentantii judetului in Parlamentul Romaniei. Consider ca domnul Turcescu, in mod eronat, a asociat problemele cu care se confrunta UPU cu o vendeta politica. Am cautat sprijin la parlamentarii constanteni, deoarece bugetul Romaniei este aprobat de Parlament. Chiar daca domnul Turcescu a folosit acest demers al meu intr-un atac politic, eu inca ma bazez pe votul dumnealui in Parlamentul Romaniei, intrucat este deputat ales al judetului Constanta. Sunt convins ca, acum, dupa ce am expus aceasta problema, vom gasi solutii la nivel central”, mai sustine presedintele CJC.

UPU Constanța asigură coordonarea regională pentru regiunea Sud Est, primind pacienți transferați de la alte unități din județele limitrofe (Tulcea, Ialomița,Călărași), dar și pentru turiștii români și străini sosiți pe litoral în perioada sezonului estival.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Viata bate filmul. Sa promovezi un jurnalist intr-unul acoperit dupa care sa-l faci politician nu este intotdeauna o solutie benefica pentru interesele unei comunitati. Mi-as dori ca, in unele cazuri, interesele de grup sa nu umbreasca minimele nevoi necesare populatiei. In cazul de fata sistemul sanitar al acestei regiuni. Da-i bataie Tutule. Stiai de la inceputuri ca nu va fi usor
1
1
Dati-i dreptul la replica dlui Turcescu si dupa ce vom afla adevarul putem latra pana -n slava cerului !Pai de ce nu vati luat de CONSTANTINESCU si mazare carte nu au facut pentru orasul nostru nimic ? Pai rai suntem chiar si cu noi !
1
1
MANA CU MANA , sa gonim colonelul la stana ! DOMNULE CLAUDIU PALASZ , SCAPA DE COLONELUL SABOTOR , JIGODIA ASTA ACOPERITA VREA DOAR RAUL CONSTANTEI , ESTE TRIMIS DE BASESCU SA DISTRUGA CONSTANTENII . MAI BINE L-AR TRIMITE LA MIRCEA LA SPITAL ! AFARA DIN CONSTANTA CU COLONELUL PICTAT LA URGENTA , CEL MAI PERICULOS OM DIN CONSTANTA , TURNATOR - COLONEL TURCESCU .
1
0
Dle Tutuianu,este adevarat ca la ultima repartitie de fonduri v-ati cacat pe primarii PSD? La Cumpana,la Deleni,la Agigea,etc! Dar a-ti fost foarte darnic cu primariile PNL! La Cobadin,de exemplu!Am vazut ca nu prea aveti lipici la primarii PSD! Datorita cui a-ti ajuns presedintele CJC? Datorita PNL? Nu aveti veleitati de presedinte CJC! Slab,prea slab!
1
0
Domnule Tutuianu va rugam sa nu dezarmati. Este normal sa cereti ajutorul parlamentarilor de Constanta. Ei reprezinta judetul la Bucuresti. Dl Turcescu asa a facut toata viata. Era un obraznic pe sticla , jignea pe toata lumea. Acum este mare parlamentar. Sa ii fie rusine, se foloseste de dumneavoastra sa isi faca imagine. Va dorim mult succes.
3
1
Rusine bai agariciule. De cand nu i mai pui bautura in pahar lui porcu de Constantinescu, ai alte ocupatii de sluga. Il slugaresti pe stroe. Ai ma curaj sa i faci control la Raja? Ca dealtfel esti mare smecher. Hai trimite corpul de control la Raja daca ai coaie fraiere.
6
2
daca dl Turcescu este de buna credinta? de ce nu incercati sa fiti corecti si sa lasati partidele deoparte si sa luati in calcul ideea omului, intentia lui. Daca incercam sa judecam lucid poate vom avea o sansa spre un viitor mai bun. Apropo va plac intrebarile celor din comisia legerilor 2009, continutul lor, mobila de sufragerie, sufragerie birou, ce rol avea camera in cauza? Jalnic acesti indivizi ne conduc. Sunteti multumiti?
4
1
De unde reiese faptul ca ti-a cerut tie ajutorul bai agariciule??? Repede te dai tu mare! Ca iti pasa tie de binele constantenilor...
1
3
Domnule Turcescu ar fi trebuit sa apreciati faptul ca presedintele jud asta va solicita ajutorul ptr binele nostru !ce sa intamplat? ??
2
3
Rusine pt acest dezinformator .turcescu esti o mizerie pentru Constanta
6
5
Ii raspundeti dnl-ui Turcescu omul ii parasutat la Cta.Ii ceva abracadabrant sa se intereseze un colonel acoperit se situatia spit jud.Aici nu mai intreb cum a formulat ineptia de acuzatie cu s-au fara de rupsac.Omul ii oporrunist si atiit.4ani are treaba circ si rautacisme cum a fost invatat de metorul lui Baaaas.Jurnalis zisese a fost asa o sa treca si acest mandat si gata.Altu fac prinsoare nu mai pupa.Audientele dinsului de la cab parlamentar sint doar pt cunoscuti.Nu tre sa mai adaug aici alt col al marelui politician' Palaz fitilar traseist se visa primar dar ok ia trecut.Bugetar saracu.
3
3
Pai turcescu e colonel sub acoperire
4
5
turcescu a demonstrat cine e.. un dezinformator ordinar peste 3 ani pleaca si noi ramanem cu buza umflata rusine... sa faca pentru orasul care a luat vot macar..
3
5
Nevoile judetului nu trebuie transformate in interese politice ... rusine Robert Turcescu !
6
7
Securistul Turcescu a primit ordin de la Chioru' sa atace psd-istii din Constanta. Ordinul e ordin, asa ca nu va puneti cu Securistii ca Hexipharma o sa va para ca a fost doar o gluma nesarata..Mai bine luati-va de securistul basbos, Teodosie Spagoveanu..
10
8
D-le Tzutzu, poate nu stiti, dar R.Turcescu este un ofiter acoperit ,bastinas din Pitesti, adica patria securistilor, care-i face pantofii Chiorului in fiecare dimineata,iar la pranz si seara ii duce cocoselul sa faca pipi..Asa ca daca va luati de aghiotant,atunci va luati chiar de Chioru', adica cel mai al dracu' securist din cati a avut KGB-ul in Romania..
8
7
Cine se crede si Tutuianu asta? A uitat cind lingea clanta usii
7
10
Ziarist egal latrau?
5
4
Agariciu asta de turcescu de cand a ajuns deputat a venit in constanta doar la petreceri. Saracul inca se crede la Eurovision . Asta nici macar nu stie unde este spitalul judetean
5
8
Domnule Turcescu ar fi trebuit sa apreciati faptul ca presedintele jud asta va solicita ajutorul. Nu sa transformati in circ totul. Patru ani trec repede si cand vor trece sunt curios cu va veti lauda in fata electoratului?
7
6
Nevoile cetatenilor nu au culoare politica. Multumim, dle Tutuianu, ca va pasa de nevoile noastre reale!
7
6
Unii asa zis politicieni transforma orice intentie buna a unui om corect, ca si joc politic. Rusine, domnule Turcescu!
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218