REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Preşedintele CJC, Marius Horia Ţuţuianu, despre noul an şcolar: ‘Cunoştinţele acumulate în anii de şcoală vă vor ghida paşii în viaţă’

Preşedintele CJC, Marius Horia Ţuţuianu, despre noul an şcolar: ‘Cunoştinţele acumulate în anii de şcoală vă vor ghida paşii în viaţă’

Replica API 11 septembrie 2018 | 00:14 455

Emoţii şi multă fericire în prag de nou an şcolar! Elevii din judeţul Constanţa au păşit astăzi într-o nou experienţă de viaţă, o nouă uşă a cunoaşterii a fost deschisă pentru prichindei, dar şi pentru elevii de şcoală generală şi liceu. În acest context, în oraşul de la malul mării s-a instalat forfota încă de la primele ore ale dimineţii de luni, 10 septembrie 2018.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa a ţinut să transmită câteva gânduri către constănţeni odată cu deschiderea noului an şcolar. “ ‘Educația întregii lumi este mai presus de orice’, a spus Larousse. Cunoștințele acumulate în anii de școală vă vor ghida pașii în viață și vă vor ajuta să depășiți cu fruntea sus orice obstacol. Începerea anului școlar reprezintă un moment deosebit pentru copii, părinți, profesori, dar și pentru întreaga societate. Datoria elevilor este să învețe cât mai mult și mai bine și să acumuleze cunoștințele necesare creeri unei baze solide a educației. Doresc tuturor elevilor județului Constanța mult succes în noul an școlar și cât mai multe reușite!”, a declarat preşedintele CJC.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A zis-o adanc prostanacul parvenit cu ulei pe par... Hai sictir jigodie !
3
0
Legislatia din invatamant a fost decapitata, autoare fiind colega dumneavoastra de partid incepand cu 2004 prin desfiintarea exemenului de admitere la liceu inlocuit cu evaluarea nationala care nu are limita minima de nota nici in prezent. Autoare Ecaterina Andronescu - Abramburica. 2009 - desfiintarea scolilor profesionale - se intoarce Abramburica. 2012 - obligativitatea clasei zero pentru copilasii de sase ani. Inscrierea numai la scoala de care apartin parintii prin domiciliu.
2
0
Daca copii din ziua de astazi vor ajunge pe functii de conducere asa cum ai facut o tu, ne am dat dracu!
7
1
Imvatati copii sa nu mai dea spaga la profesori si trec clasa adica parinti dau spagi
4
0
Ce sexy e tutuianu ce muie ias faceee
3
1
Vor avea atat de mari emotiile incat nu vor avea unde sa se CACE . Colcaie mizeria prin scoli .
1
0
sa ii sugeti ciorapii ...
1
6
da-te-n pla mea ba.... ca in viata daca nu faci scoala ajungi politician jegos ca si tine.
7
2
iti transmit si eu un gand bun tutuiene : muie tie, muie dragnea, muie pesede !!!
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102