REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Preşedintele CJC: Terenurile de la Spitalul din Eforie nu vor să le ia Constantinescu şi Mazăre

Preşedintele CJC: Terenurile de la Spitalul din Eforie nu vor să le ia Constantinescu şi Mazăre

Replica API 31 ianuarie 2013 | 00:00 122

Unitatea medicală devine secţie exterioară a Spitalului Judeţean Constanţa

Unitatea medicală devine secţie exterioară a Spitalului Judeţean Constanţa

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu, a explicat azi consilierilor judeţeni şi medicilor prezenţi la şedinţă faptul că prin preluarea Spitalului de Oase din Eforie terenurile aferente "nu vor fi luate de Mazăre şi Constantinescu". Acesta a precizat că Spitalul de Oase va funcţiona ca secţie exterioară a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. "Spitalul din Eforie are o situaţie delicată, dar nu CJC l-a adus în situaţia asta. CJC nu vrea să facă vile pe acele terenuri şi nici nu vor să le ia Constantinescu sau Mazăre", a spus Constantinescu.

George Măndilă, consilier judeţean din partea PDL, a solicitat amânarea proiectului de hotărâre privind desfiinţarea şi reorganizarea Spitalului de Oase din Eforie ca anexă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, până săptămâna viitoare, când, a explicat el, speră să se obţină finanţarea necesară pentru unitatea sanitară, urmare a amendamentului făcut de senatorul Christian Gigi Chiru. Preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, nu a fost de acord cu solicitarea lui Măndilă, pe motiv că orice întârziere poate genera datorii pentru Spitalul din Eforie.

Într-un final, proiectul iniţiat de Nicuşor Constantinescu a fost aprobat. Prin urmare, unitatea de la Eforie se va reorganiza şi va trece în coordonarea Spitalului Judeţean Constanţa ca secţie exterioară.

M.S.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218