REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Preşedintele Iohannis a semnat decretele privind desemnarea miniştrilor interimari la Dezvoltare Regională şi Transporturi

Preşedintele Iohannis a semnat decretele privind desemnarea miniştrilor interimari la Dezvoltare Regională şi Transporturi

Replica API 8 ianuarie 2019 | 02:23 419

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici ca ministru interimar al Dezvoltării Regionale şi a Rovanei Plumb în funcţia de ministru interimar al Transporturilor, informează Administraţia Prezidenţială.

Astfel, şeful statului a semnat decretul pentru desemnarea lui Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, ca viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, interimar şi decretul pentru desemnarea Rovanei Plumb, ministrul Fondurilor Europene, ca ministru al Transporturilor, interimar.

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, luni, preşedintelui Klaus Iohannis propunerile de desemnare a miniştrilor interimari pentru portofoliile Transporturilor şi Dezvoltării Regionale, Rovana Plumb şi Eugen Teodorovici, astfel încât să fie asigurată continuitatea activităţii în cele două domenii, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, vineri, că va refuza propunerile pentru Ministerele Dezvoltării şi Transporturilor, respectiv Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici.

"Nu am formulat încă un răspuns de refuz, fiindcă asta va fi, voi refuza propunerile înaintate de prim-ministru, fiindcă aici avem şi argumente de legalitate, dar avem şi argumente de oportunitate. Echipa mea lucrează la această analiză, însă până la mijlocul săptămânii viitoare voi da publicităţii inclusiv motivele pentru care voi refuza propunerile făcute de prim-ministru", a spus şeful statului, la Palatul Cotroceni.

Pe 3 ianuarie, Iohannis a semnat decretele pentru constatarea vacanţei portofoliilor de la Ministerele Dezvoltării şi Transporturilor. Pe 22 noiembrie, Lucian Şova a demisionat de la Ministerul Transporturilor, iar pe 26 noiembrie a demisionat şi Paul Stănescu de la Ministerul Dezvoltării.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Johannis sa opreasca tavalugul PENALILOR care nenorocesc Romania si pe Romani! HOTII astia vorbesc ca LEGILE pe care le fac si le aproba parlamentul penal sunt pentru binele tarii si al Romanilor! NU. Sunt LEGI speciale facute de HOTI pentru alti HOTI de teapa lor ca sa nu poata fi niciodata anchetati si JUDECATI pentru toate furaciunile si nici ce-au furat sa li se mai ia inapoi! Asta n u-i DEMOCRATIE niste penali, condamnati definitive in loc sa stea la puscarie conduc Romania. TARA VREA ACUM REFERENDUM IN CARE HOTII SA STEA LA PUSCARIE NU IN FRUNTEA TARII SI, TOATE LEGILE DIN ULTIMII DOI A
4
0
Sa i aprobati ca noi ne dorim sa fie persoane publice si cand nu o sa isi poata dovedi bunurile sa fie circul si mai mare!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218