REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ecaterina Andronescu este noul ministru al Educaţiei

Ecaterina Andronescu este noul ministru al Educaţiei

Replica API 17 noiembrie 2018 | 00:02 553

Ecaterina Andronescu

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru numirea Ecaterinei Andronescu în funcţia de ministru al Educaţiei Naţionale, informează Administraţia Prezidenţială.

Decizia vine în aceeaşi zi în care mandatul Rovanei Plumb, în calitate de ministru interimar al Educaţiei se încheie vineri, când expiră cele 45 de zile în care poate fi exercitată această funcţie, potrivit Legii 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La primul semn electoral de slabiciune,ciuma rosie psd-iste trebuie distrusa in intregime.Fara mila,sa se arate in media absolut toate magariile si hotiile acestor japite rosii.
3
0
duduie ecaterina ial de mana si pe mosneagul de la externe si duceti-va batraneilor la plimbare ca ati gresit adresa. la Antipa cu voi nu sa conduceti destinele tarii ca sunteti aproape octogenari si depasiti..Tremurati din toate incheieturile si va tremura gura si genunchii...De ca oamenilor batrani.
7
0
bey asta de sub mine : se vede ca iti place sa ne lingi cacatul. Da, noua care dam muie pesedeului. Si s-o faci usor, cu limba ! Nu fii hulpav ca de obicei. Muie dragnea, muie pesede !!!
9
1
stai in pula mea cuminte., obsedatule ! stii doar sa mananci cacat , se vede clar ca din asta traiesti , jigodie !
1
9
Abramburica se intoarce
10
1
imi este rusine cu astfel de specimene- acesta este cel mai concludent exemplu pentru care oamenii de buna credinta, specializati pe anumite domenii, cu coloana vertebrala si demnitate nu-si permit umilirea de a se afisa alaturi de oameni de asemenea calibru. Stiam ca ciolanul este la mare cautare, dar in aceasta individa imi pusesem sperantele ca ar fi demna- m-am inselat
12
1
Era odata un cantec de mahala care debuta cu prenumele acestei doamne si cu o urare de duca si cai mascati !L-o sti ?Nu intindem binecuvantarea pana acolo, dar de bun simt ar fi fost sa stea in banca sa....universitara .
12
0
Lasa ca au facut treaba mai multa Pop, Popa & comp.
2
6
Vinovata principala pentru decaderea invatamantului in Romania. O persoana malefica care nu are nimic de-a face cu legislatia invatamantului sau cu managementul acestuia. Nu face altceva decat sa apere niste interese. Aceasta persoana, alaturi de Ion Iliescu si de alti nemernici ar trebui condamnati la ani grei de inchisoare pentru tot raul facut acestei tari.
24
1
Androneasca sarpele cu ochelari
15
1
Respect pentru cunostiintele domniei sale, experienta si competenta stiintifica. Dar mare mizerie din punct de vedere politic. Si nu a demonstrat competenta in activitatea de ministru anterioara.
13
6
Ce pula calului a facut androneasca cat timp a fost ministresa la educatie ? Numai cacaturi a facut , asta va face si de acum incolo . Vai de pula noastra cu psd-isti puli mele .
20
2
Sa pupi in cur PSD, ma, hastane Vin ei jandarmii, vin, acum acum
2
20
Bravo psd !a desfiintat inv profesional si a dat drumul la univ particulare fara valoare
22
1
Pai coana mare nu-i facusi mata scrisoare lu veorica si spuneai ce guvern de kkat si ce ministri de kkat are psd! Si un te bagasi...si mot pa deasupra! Umplusi haznaua si pute...ka draku! SHET!
28
1
De ce popii primesc in biserica masoni sa-i cunune? Sa se spele cu ei pe cap ca spurca biserica.pe 30 septembrie pupau masonii icoane intr-o biserica ...si in urma lor n-a mai intrat nimeni de scarba.
8
3
Deci,de trei ori femeie, ca ministru al educatiei de trei ori dezastru.Mihaela Tatu poate reinventeaza emisiunea si vedem da capo al fine femeile guvernarii psd.
22
1
Asta e mason. De ce tot masonii sunt tinuti in guvern? Nu vedeti ca ei au distrus tara in 28 ani!?! Cititi Lista masonilor din RO de pe net, apoi nu mai dati mesaje !!!!
8
4
Tara cacatului bine facut psd
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614