REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Președintele Iohannis s-a întâlnit cu liderii partidelor proeuropene din Republica Moldova

Președintele Iohannis s-a întâlnit cu liderii partidelor proeuropene din Republica Moldova

Replica API 26 februarie 2015 | 00:16 227

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit miercuri cu liderii partidelor pro-europene din Republica Moldova.

Președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat, a precizat că discuțiile cu președintele Iohannis au vizat situația din Republica Moldova, relațiile bilaterale și procesul de integrare europeană a R. Moldova.

"A fost o discuție sinceră, o discuție prin care dl președinte a demonstrat nu doar că știe să vorbească despre R. Moldova, dar știe exact ce se întâmplă și, mai mult decât atât, știe ce urmează să facă pentru ca ajutorul pentru noi să fie pentru noi cu foarte multe rezultate", a spus Filat.

Referitor la lipsa liberalilor de la guvernare în R. Moldova, liderul PLDM a arătat că nu s-a discutat nimic despre un anumit partid politic, ci despre procesele care țin de activitatea statului.

"Este important că avem un guvern învestit. Este adevărat că acest guvern urmează să aibă sprijinul politic necesar ca programul de guvernare să fie implementat — și aici nu este vorba doar de sprijinul politic intern, este vorba de sprijinul politic extern. Să nu uităm, R. Moldova (...) este în regiunea în care avem o situație de instabilitate, într-o regiune în care are loc un război, regiune măcinată de o criză economică de proporții, mă refer la criza economică din Federația Rusă, care au impact direct asupra situației din R. Moldova. Trebuie să recunoaștem că de unii singuri nu vom reuși să facem față. Avem nevoie de prieteni, avem nevoie ca acești prieteni să fie împreună cu noi", a mai spus Filat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218