REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Preşedintele Klaus Iohannis, aflat pe munte la Buşteni, s-a fotografiat cu salvamontiştii

Preşedintele Klaus Iohannis, aflat pe munte la Buşteni, s-a fotografiat cu salvamontiştii

Replica API 6 noiembrie 2017 | 01:45 452

Salvamontiştii din Buşteni s-au întâlnit, sâmbătă, la peste două mii de metri altitudine cu preşedintele Klaus Iohannis, aflat cu un grup de persoane. Salvatorii care se întorceau de la o acţiune s-au fotografiat cu preşedintele, concluzionând că acesta este ”un om fain”. Una dintre fotografii a fost postată pe Facebook chiar de către şeful Salvamont Buşteni.

Salvamontiştii s-au întâlnit cu Klaus Iohannis la staţia de telecabină de la 2.200 de metri altitudine din masivul Bucegi.

Şeful Salvamont Buşteni, Gheorghe Haiduc, a declarat, pentru News.ro, că echipa se întorcea de la o acţiune de salvare a unei turiste străine, iar în zona staţiei de telecabină s-a întâlnit cu preşedintele. Acesta era însoţit de un grup de persoane.

”Ne-am fotografiat cu domnia sa, am schimbat câteva cuvinte. E un om fain preşedintele”, a declarat şeful Serviciului Salvamont Buşteni.

Gheorghe Haiduc a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu preşedintele şi cu unul dintre colegii săi, însoţită de mesajul ”Fără cuvinte”.

Preşedintele Klaus Iohannis este un iubitor al muntelui şi nu este pentru prima dată când se fotografiază la munte cu diferite persoane, scrie news.ro.

În septembrie, Iohannis s-a fotografiat alături de mai mulţi tineri pe Vârful Negoiu, imaginea fiind postată pe Facebook de un clujean.

În luna august, şeful statului a postat pe Facebook o fotografie în care se afla la Bâlea Lac, mărturisind că drumeţiile montane rămân o pasiune pentru el şi că România are, probabil, cele mai spectaculoase peisaje din Europa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca are tupeu.vad ca si in aeroport e huiduit.
0
0
Un molau de presedinte.Nici sa vorbeasca nu e in stare.Un bagabont care a furat 6 case si roamanii prosti nu vad.
0
0
atat stie pULA asta de iohanis !! DRAGNEA PRESEDINTE!! HAI PSD
0
0
imi place sa le sparg dantura cu pwla celor cu probleme penale...
0
1
IMI PLACE DILAILAI...ADICA SA FREC PWLLA SA MAI UN MANDAT.DE ROMANI CHIAR CA MA DOARE UNDEVA.
2
0
Sunteti niste frustati carora le place doar scandalul si mistocareala de 2 lei.
3
2
cel mai slab presedinte nu stie sa judece cu capul lui la orce aparitie tv. citeate doame ce am ales in fruntea tari nu il intereseaza de noi cei multi lui sa ii fie bine.
1
1
Se da bn pe langa salvamontisti sa-l angajeze sa numai stie nimeni de el dupa 2020 sa stea in munti acolo ca meditatii numai face ca acum trebuie sa plateasca impozit si nu-i convine
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614