REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Președintele Organizației Municipale a PNL Constanța, George Muhscină: „Mă surprinde demisia senatorului Virgil Chițac din PNL”

Președintele Organizației Municipale a PNL Constanța, George Muhscină: „Mă surprinde demisia senatorului Virgil Chițac din PNL”

Replica API 29 septembrie 2017 | 00:21 509

Președintele Organizației Municipale a Partidului Național Liberal Constanța, consilierul județean George Muhscină, a declarat, pentru „Replica de Constanța”, faptul că „nu înțelege” rațiunile pentru care senatorul Virgil Chițac a ales să-și dea demisia din partid.

„Nu înțeleg rațiunile pentru care domnul Chițac a ales să procedeze în acest fel. Domnul Chițac mi-a fost profesor, am avut și în continuare vreau să cred că relația noastră nu a fost afectată de eventualele disfuncții politice, să zicem așa. A fost o relație de respect, așa cum am și încerc să am cu toți oamenii. Vreau să cred că în continuare va fi la fel. Planurile politice ale dânsului depășesc imaginația mea și modul dânsului de acțiune mă surprinde, atât în perioada cât am coabitat, să zicem, în acest partid, cât și acum, după demisia dânsului. Nu pot nici măcar să presupun care sunt motivele dânsului pentru această decizie. Mai mult nu aș vrea să comentez”.

Reamintim că, pe 14 septembrie, senatorul Virgil Chițac a anunțat în plenul Parlamentului demisia din PNL și faptul că își va continua activitatea ca independent.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce n-ai fost la scoala ? nu te-au lasat comunistii ? analfabetule , comunistii te obligau sa inveti carte , dar tu lepra betiva , te multumeai sa furi cate ceva , putina puscarie , iar furai , iar intrai....taci in mortii ma-tii !
0
0
Bre , Muhscina , sa speram ca nu vei mai fi atat de surprins , de rezultatele urmatoarelor alegeri locale si parlamentare ... Ca mirarea asta , pe unii ii face filosofi , iar pe altii , prostii satului !
3
0
GIORGICA II SURPRINS DE CHITAC.HAI SA NE DAM PALME DOI FACATORI DE NIMIC DOI MULGATORI AI BUGETULUI STATULUI.SA LE RECOMANDE CIN DEMISIA SI TRECEREA IN PRIVAT PT REZOLVAREA PROBLEMELOR DINTRE ACESTIA.DACA BANUL PUBLIC NU II ASA DE IMPORTANT PT DOMNIILE LOR.CEA CE II F GREU DE CREZUT.SLUUUUUGI SI ATIIT.
3
1
Nu te ridici nici la unghia mica a lui V Chitac ! Te mai surprinde acum demisia ?? Asta-i raspunsul.
8
1
Supozitorul, cum il numeste Boroianu pe acest lache, vorbeste din nou aiurea in tramvai.
9
0
cu sa se uite chitac in gura ta ba cretinul , cand tu nu ai luat un examen pe bune in facultate, tu nici nu stii cum te cheama, daramite doctrina liberala ! panarama !
9
0
Bai idiotule, probabil ca la fel de surprins ai fost si cand ai ajuns in fruntea PNL municipal...in locul senatorului Chitac!!! Ce ordinar esti...om de carpa, om de nimic!!!
14
0
Dle, simpla ta aparitie irita. Pe langa discursul caraghios, ma intreb cum ai ajuns acolo, sa faci analize politice de impact. Oare crezi ca lumea nu stie? Inca prea bine si fuge.
13
0
Sanatate dragilor si ne vedem la ALEGERILE LOCALE !!!
10
1
pe mine nu.
6
1
Esti un muist
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218