REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa, George Muhscină, reacţie faţă de situaţia bolnavilor aflaţi în faze terminale

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Constanţa, George Muhscină, reacţie faţă de situaţia bolnavilor aflaţi în faze terminale

Replica API 21 septembrie 2017 | 01:03 338

Președintele Organizației Municipale Constanța a Partidului Național Liberal, consilierul județean George Muhscină, a lansat un apel la solidaritate cu bolnavii de cancer din Constanța, care trec prin clipe cumplite ca urmare a nepăsării autorităților. Această categorie de pacienți este neglijată total de aproape doi ani. Neglijența culminează cu închiderea singurului centru de îngrijire paleativă pentru pacienții aflați în fazele terminale ale bolii.

„Nu putem rămâne nepăsători la nevoile unor pacienți grav bolnavi a căror singură vină este că trăiesc în Constanța. După ce pacienții bolnavi de cancer au fost goniți din Constanța, în ultimii aproape doi ani, ca urmare a încetării activității Secției de Radiologie, în prezent aflăm cu stupoare că singurul centru de îngrijire paleativă își închide porțile din motive legislative!”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Constanța George Muhscină.

„Suntem hotărâți să inițiem, la nivelul Filialei PNL Constanța, toate acțiunile posibile pentru a stopa această nedreptate prin care trec constănțenii loviți de cumplita boală. Interpelăm Ministerul Sănătății și trimitem adrese către DSP. În paralel, explorăm posibilitatea ca, la nivelul Consiliului Județean Constanța, să preluăm în administrare Casa Soarelui și terenul aferent pentru a asigura continuarea funcționării fundației. Nu se poate acționa atât de inuman. Autoritățile și-au făcut un veritabil scut din birocrație, în spatele căruia se ascund de cele mai fundamentale responsabilități”, a explicat consilierul județean liberal.

„Situația în care se află astăzi bolnavii de cancer în Constanța devine emblematică și descrie perfect disprețul autorităților constănțene față de cetățeni”, a subliniat președintele Organizației Municipale PNL Constanța, George Muhscină.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce-l recomanda ? Cind rodea la ciolan cu PDL-istii, nu-l direa de acesti bolnavi ? Halal ...
1
0
Dl Muhscina este presedinte sau purtator de cuvant?
1
0
Cu putintica treaba... am montat niste bannere prin oras... m-a rugat Fagadau, nu puteam sa-l refuz...
1
0
Mai traieste ? Unde a fost pana acum ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218