REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Preşedintele Organizaţiei Naţionale Elene de Turism susţine că România este insuficient promovată în străinătate

Preşedintele Organizaţiei Naţionale Elene de Turism susţine că România este insuficient promovată în străinătate

Replica API 29 aprilie 2012 | 00:00 243

Preşedintele Organizaţiei Naţionale Elene de Turism, Konstantinos Zikos, a declarat, sâmbătă, în staţiunea Mamaia, că pentru a putea fi aduşi turişti străini în România, toate ''formele de turism'' ale ţării noastre ar trebui promovate atât în Grecia, cât şi în toate marile oraşe ale Europei.

''România ar trebui să facă promovarea tuturor formelor de turism în străinătate. Eu am ajuns aici după ce am avut posibilitatea să cunosc anumite persoane. Practic lumea nu ştie despre România. De aceea, instituţiile din România ar trebui să facă promovare în toate oraşele din Europa, trebuie să se clădească brandul România, ceea ce nu se face de pe o zi pe alta, dar este posibil'', a spus Zikos, într-o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, pentru a se face promovare turistică ''nu este vorba'' numai de bani, ci şi de ''dispoziţia'' instituţiilor de a face asta, de ''hotărârea'' guvernului de a vrea să promoveze România, iar pe de altă parte este nevoie de idei ''bune şi inteligente'' pe partea de marketing.

''Nu am auzit în ultimul timp să fie invitaţi ziarişti greci în România pentru un info-trip, ca să cunoască această ţară şi să o promoveze în Grecia. Idei simple şi inteligente ar putea uşor-uşor să deschidă brandul României'', a afirmat reprezentantul organizaţiei elene, menţionând că este deschis oricăror propuneri de colaborare cu partea română.

Preşedinta Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, a declarat că Grecia are un birou de turism în România şi promovează prin organizarea de diferite evenimente turismul elen, ceea ce ţara noastră nu face în Grecia.

sursa: Agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614