REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Președintele PE, întâlnire cu președintele României

Președintele PE, întâlnire cu președintele României

Replica API 22 noiembrie 2018 | 00:23 371

Președintele Parlamentului European a declarat, în cadrul întâlnirii cu președintele României, că își dorește o colaborare bună cu țara noastră, menționând că este nevoie de rolul statului român și al președintelui în mai multe proiecte importante pentru UE.

"Suntem gata sa avem o colaborare cât mai bună cu țara dumneavoastră în cele 6 luni care vor începe în ianuarie. În mandatul președintiei României se vor organiza alegerile europarlamentare, de aceea e important să trimitem un mesaj pozitiv cetățenilor europeni cu privire la munca pe care o facem noi. Dumneavoastră aveți un rol foarte important, nu sunteți doar președintele României, ci și membru al Consiliului UE și avem nevoie de ajutor în câteva chestiuni importante pentru Parlamentul European. În primul rând, Brexit, (..) dar și cu privire la parchetul privind refugiații. La fel de important e sa subliniem importanta urmatorului cadru financiar multianual", a declarat Antonio Tajani, preşedintele PE, potrivit stiripesurse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Presedintele Johannis sa opreasca tavalugul PENALILOR care nenoroceste Romania si pe Romani! HOTII astia vorbesc ca LEGILE pe care le fac si le aproba parlamentul penal la foc automat sunt pentru binele tarii si al Romanilor! NU. Sunt LEGI speciale facute de HOTI pentru alti HOTI de teapa lor ca sa nu poata fi niciodata anchetati si JUDECATI pentru toate furaciunile si, nici ce-au furat sa li se mai ia inapoi! Asta nu-i DEMOCRATIE cand niste penali, condamnati definitiv in loc sa stea la puscarie conduc Romania.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102