4.1° Constanța Sâm., 3 Dec. 2022
Anul XX Nr. 6201
4.1° Constanța Sâmbătă, 3 Decembrie 2022 Anul XX Nr. 6201

Președintele PER: Procurorii vor face lumină în afacerea BMW le fel cum au făcut în cel al achizițiilor din pandemie

Replica API 26 septembrie 2022 334

Președintele Partidului Ecologist Român deplânge justiția selectivă care se face în România. Dănuț Pop îi transmite președintelui Klaus Iohannis că nu e deloc lumină în cazul achiziției autospecialelor pentru poliție și nu crede că îndemnul ca procurorii să cerceteze dacă președintele României e implicat direct sau indirect va aduce informații noi sau vreun rezultat, scrie stiripesurse.ro.

Dănuț Pop

”Acuzat în Afacerea BMW pentru Poliție, Klaus Iohannis cere procurorilor să facă lumină. Procurorii vor face lumină în cazul achiziționării celor 600 de mașini pentru Poliție așa cum au făcut și in cazul caselor președintelui Iohannis sau chiar în cazul achizițiilor din pandemie. Iohannis continuă să ne creadă proști!

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

Când se întocmește caietul de sarcini după anumite criterii care-l definesc pe unicul licitator, asta cum se numește?

Nu domnule președinte, nu este clar pentru nimeni că prietenia dumneavoastră nu a contat în această situație! Dar sunteți norocos că Justiția selectivă din România nu este interesată de astfel de coincidențe.”, susține Dănuț Pop, Președinte PER într-un comunicat remis redacției.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că prietenia sa cu omul de afaceri Michael Schmidt nu a contat în ceea ce priveşte câştigarea licitaţiei desfăşurate de Poliţia Română pentru achiziţionarea de automobile BMW şi a subliniat că, dacă sunt suspiciuni privind legalitatea procedurii, există suficiente autorităţi competente să facă verificări.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

REPLICA

LOTO

6/49
193339183026
5/49
1136376284
joker
20243019359