REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Preşedintele PMP acuză PSD că a plătit instigatorii de la mitingul diasporei

Preşedintele PMP acuză PSD că a plătit instigatorii de la mitingul diasporei

Replica API 13 august 2018 | 02:51 282

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), deputatul Eugen Tomac, acuză PSD că a plătit persoane violente care să deturneze mitingul diasporei, de vineri seara, din Piaţa Victoriei. Tomac solicită demararea unei anchete şi sancţiuni dure, conform stiripesurse.ro.

"Cum se face oare că toate protestele neanunțate, desfășurate în mod spontan pentru a contesta acțiunile PSD, s-au derulat până acum pașnic, fără incidente?

De ce acest protest anunțat din timp a arătat acțiuni coordonate de instigare la violență?

Din informațiile recent circulate în spațiul public, încep să apară, așa cum bănuiam, indicii ale unei acțiuni premeditate.

Se pare că mecanismul PSD funcționează in umbră mult mai bine decât in fruntea Guvernului, atunci când e vorba de apărarea intereselor proprii și subminarea drepturilor cetățenilor de a se exprima liber.

Sunt tot mai convins ca politicieni din vârful PSD au trimis in mod voit și bine recompensat (nu mă refer aici la tradiționala faină și ulei) provocatori care să compromită mișcarea de protest.

Această mișcare ticăloasă trebuie sancționată sever pentru că nu se poate manipula o țară întreaga fără a răspunde în fața legii.

Avem imagini, avem un calendar exact al derulării evenimentelor, există toate datele necesare pentru demararea unei anchete! Mai trebuie voință!", scrie Eugen Tomac pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai ...cam hotii striga hotii...nu cumva sistemul acesta securist , manipulator , ordinar, a fost creeat de tatutul vostru...marinar?? ciocul mic , jegurilor..
2
0
mai lasa ne marinare!!!
5
1
Pai e normal ToMac . Daca nu mai ia voturi din Moldova cine mai voteaza PMP? In Romania au 1,5 procente . Fara voturi din Moldova ramane asta fara servici din nou.
5
2
tomac asta e dus rau cu capul, pentru asta vreti voi sa dati jos psd-ul?
5
2
Bv tia zis traian la mirosir bine. Traiane sa t pij dak nu legi toti militienii d la diicot care distrug tineretu . Bat tineretu sa vanda legale drept paravan pt ei .
1
2
base unde esti? trebuia sa fi in fruntea noastra sa ii alungam pe comunisti din tara.
4
4
O ancheta corecta este imposibila. Ar insemna ca PSD demasca PSD.
9
5
Daca testoasele au fost din Constanta, sigur "persoanele violente" au fost colegii testoaselor ,civili, cu care au venit impreuna in Bucuresti cu masinile jandarmeriei.Va rog verificati !!!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218