REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Preşedintele PMP: Tudorel Toader şi Carmen Dan ar trebui să demisioneze după crima de la Mediaş

Preşedintele PMP: Tudorel Toader şi Carmen Dan ar trebui să demisioneze după crima de la Mediaş

Replica API 15 ianuarie 2019 | 00:18 439

Eugen Tomac

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat luni că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, ar trebui să demisioneze după crima de la Mediaş, el anunţând că Partidul Mişcarea Populară va susţine în Parlament orice iniţiativă legislativă care corectează efectele ''catastrofale'' ale Legii recursului compensatoriu.

Tomac susţine, într-un comunicat transmis AGERPRES, că "în orice ţară normală în care s-ar întâmpla o grozăvie precum crima de la Mediaş miniştrii responsabili şi-ar da demisia sau ar fi demişi".

"Tudorel Toader (prin Legea recursului compensatoriu) şi Carmen Dan (ministrul de Interne, şefă peste Poliţia aflată în blocaj) ar trebui să îşi dea demisia după crima de la Mediaş. Toată lumea de bună credinţă i-a spus lui Tudorel Toader că recursul compensatoriu va avea efecte majore în ceea ce priveşte ordinea publică şi siguranţa cetăţeanului. Evident, acestuia nu i-a păsat şi şi-a pus în practică ideile greşite şi fixe. În ceea ce o priveşte pe Carmen Dan, lipsa de reacţie a Poliţiei naşte haos. Miniştrii Justiţiei şi de Interne ar trebui să îi privească în ochi pe membrii familiei tânărului ucis la Mediaş şi să le explice cum e cu suprapopularea din penitenciare", a afirmat Eugen Tomac, în comunicatul citat.

Preşedintele PMP susţine că "Liviu Dragnea a transformat România într-o nouă Brazilie, în care atacuri violente sunt la ordinea zilei şi în care siguranţa cetăţeanului a devenit o poveste".

"România a devenit raiul infractorilor violenţi, iar siguranţa cetăţeanului a devenit o problemă acută", a mai spus Tomac.

El a anunţat că PMP va susţine în Parlament orice iniţiativă legislativă care corectează efectele dramatice, catastrofale ale Legii recursului compensatoriu.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum se face ca timp de 5 ani nu a contestat nimeni componenta completurilor ... Desigur, a venit randul infractorului-sef DRACnea sa ajunga la ICCJ si atunci jegurile politruce din CCR au executat porunca mafiotilor. Nu mai bine ne explica cum se face ca dintre cei 9 membri ai CCR doar unul singur este judecator, restul fiind doar niste fosti politicieni, avocati sau simpli consilieri juridici ?
3
0
' Reati ai drakului de HOTI care-i indopati pe toti GOLANII psd cu pensii speciale care de fapt este hotie, furaciune pe fata din banii tuturor romanilor care se spetesc cu munca, platesc sute de taxe si impozite ca sa-i mancati voi niste PARAZITI PENALI..pentru ,,ca putem" ,,si-asa vrem noi..". Ce-o s-o v-o mai luati si voi, mai rau ca CEAUSESCU pe care tot cozi de totor ca DRACnea si securistul turnator voiculescu l-au executat degeaba, ca nu puteau ei sa-si etaleze HOTIILE! Hoti au fost si-atunci si-acum, toata viata lor jigodiiile astea.
4
0
Era o data ca-n povesti, o preafrumoasa fata. In Costa Rica ea s-a dus sa scape basma curata. Sa-l scape si pe Base-al ei si mai tot PMP-ul, si a lasat in locul ei pe Tolomac, tot fata
2
6
Basescu a avut sange in instalatie si le-a rupt coltii la toti HOTII mari patroni de multinationale si trusturi media Tv. Ce se mai vaiecareau alde patriciu, voiculescu, ovidiu vantu...ia spart Base pa toti! Tot Base le-a taiat macaroana la pensiile speciale si i-a adus pa toti cu pensii dupa CONTRIBUTIVITATE, adica dupa munca nu ca acum cu specialii godacii psd ai lu DRACnea care ne mananca tot bugetul si ne omoara pe toti.
9
1
Afise pe bani grei se pun numai la PMP. Sau te referi la regretul ca mama ta a ramas grea cu tine si te compatimesti realizand ce ai iesit? Ia-l acasa pe moldovean dar fa-i o baie prima data poate iese vopseaua de KGB din el
7
4
Bravooo....! Corect! Esti baiat destept, sigur pe tine si direct. Te urmaresc la tv: admiratie si respect pentru tine, tinere. Bravo tie!
8
8
Dute, fugi ca numai gura de tine!Si tu si partidul tau ZERO!
6
8
Oare ce faceau ei daca erau la putere si le spunea Europa lor democrata ca au puscariile suprapopulate si ca repede repede trebuie golite ca daca nu plateste poporu amenda pentru ei. In istorie partiduletul lui a fost pe la putere. Partiduletul ala a trimis lumea pe strada sau la furat prin desfiintarea unor multe firme private zicand base ca era criza.
8
8
Basescu isi da demisia, in cinci minute, Tolomacule? Udrea a facut mai mult rau prin furtul de milioane - sotul dansei se lauda ca a facut afaceri de milioane, asa si cum Nastase a primit milionul mostenire - furand milioane condamni la saracie un neam intreg. Asa ca ma afecteaza mai putin ca unul a mierlit-o, atat timp cat tara asta e rupta in curulet si din cauza blondutei.
12
7
Tolomac esti tu si stii de ce , ptr ca acesti criminali ministerii au modificat totul-in ideea de a-l scapa pe puscariasul draknea, platewste criminalii adevarati ptr a ucide in continuare. Deci vinovati sunt acesti criminali ministrii- ei trebuiesc executati precum ceausescu. Ei fac totul si dau vina pe altii, ei modifica orice initiere dupa bunul plac si arunca minciuna. In puscarie sa putreziti, si veti putrezi
8
9
Eugen si Claudel cei mai destepti baieti suge-i-iar mama pe ei de isteti. Cu ei doi vom castiga. De fapt, suntem deja castigatori
5
8
Ia sugeti-ma la cacat toti cinci pesedei de sub mine. Voi toti sunteti mai prosti decat veorica voastra !!! Multa muie cu cacatul meu personal la toti postacii pesedei. Muie dragnea, muie pesede !!!
10
10
Dute la Ciolos si Prrruna ei au dat ordoanta prostane.
13
12
A baut basescu cisterne si mahmureala e in tartacuta lui tomac. Cineva isi bate joc de el si il pune sa faca declaratii
10
13
Tolomac - cap de bou. Ce legatura are una cu alta? Daca intr-o zi o sa-i cada dolofanului astuia in cap un cacat aruncat de la un balcon, o sa-i ceara si demisia lui Newton, vinovat ca a descoperit legea gravitatiei... Asta e, mama prostilor a fost mereu bortoasa...
12
14
Sa ma apuci de cotac...Sugi pula fraiere coclit.
13
15
Domnul asta pare sa fie colectivist
13
15

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614