REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Președintele PNL a semnat în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Spaniei

Președintele PNL a semnat în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Spaniei

Replica API 22 august 2017 | 00:00 356

Președintele PNL, Ludovic Orban, a semnat, luni, în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Spaniei din București în memoria victimelor atentatelor de săptămâna trecută din nord-estul Spaniei.

"Am transmis condoleanțe pentru familiile victimelor, compasiunea noastră pentru poporul spaniol care trece prin încercări extrem de dificile ca urmare a atentatelor. Am reafirmat determinarea noastră de a susține orice demers de luptă împotriva terorismului, acestei forme de nebunie care face atâtea victime printre oameni nevinovați", a declarat Orban.

Întrebat dacă s-ar impune o discuție pe linia combaterii terorismului cu toți factorii de decizie, inclusiv cu președintele Klaus Iohannis, precum și o modificare a legislației în domeniu având în vedere numărul mare al atacurilor teroriste petrecute în ultima perioadă, liderul PNL a spus: "Din fericire, România a fost ferită de astfel de atentate, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să privim cu mare atenție și vigilență orice posibilă încercare de realizare a unui atentat".

"Nu sunt un specialist în acest domeniu, ca atare nu pot să vă spun un punct de vedere pertinent legat de acest subiect, decât faptul că toate structurile de siguranță națională, din punctul meu de vedere, până acum au dovedit eficiență și au reușit să prevină orice fel de eveniment neplăcut", a afirmat Ludovic Orban, scrie agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta nu stie ce a semnat,,era beat mort.
1
0
Un partid decedat , un partid in putrefactie !
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369