REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, despre demiterea lui Cocargeanu

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, despre demiterea lui Cocargeanu

Virgil STOIAN 26 mai 2023 | 18:57 1055

Președintele filialei PNL Constanța, Bogdan Huțucă a declarat că demiterea viceprimarului Florin Cocargeanu este firească, atâta timp cât acesta a rămas fără atribuții și a acționat politic. Vă reamintim că, în cursul zilei de vineri, 26 mai, Florin Cocargeanu a fost demis din funcția de viceprimar, în urma votului consilierilor locali.

Presedintele PNL Constanta, Bogdan Hutuca, despre demiterea lui Cocargeanu

,,Am luat act de voturile exprimate în Consiliul Local Constanța de astăzi și de suita subsecventă de declarații politice. Considerăm că a fost o decizie firească a primarului de a iniția acest proiect de hotărâre pentru că municipiul avea un viceprimar fără atribuții. În concluzie, a fost decizia primarului și noi o susținem”, a declarat Bogdan Huțucă. ,,Mesajul pe care aș vrea să îl rețină constănțenii este următorul: politica se face la partid, administrația se face în primărie. Lucrurile trebuie să fie foarte atent separate”, a mai declarat președintele PNL Constanța.

Constanța, foarte aproape de a pierde 2 miliarde de lei

,,Pe fond, problema este destul de simplă. Constanța a fost foarte aproape de a pierde cca 2 miliarde de lei, din ambiția meschină a unora de a vota împotriva unui împrumut de puțin peste 200 de milioane de lei”, a subliniat Bogdan Huțucă.

,,Cel mai probabil, atât primarul Vergil Chițac cât și colegii din consiliul local au așteptat o demisie din partea viceprimarului Cocargeanu. Cum aceasta nu și-a dat demisia, a acumulat un număr impresionant de voturi pentru demiterea sa din funcție și numai 7 împotrivă, practic nici măcar echipa USR nu a votat în integralitate împotrivă.”

Este evident că USR a intrat în campanie electorală

,,Din punct de vedere politic, este evident că USR a intrat în campanie electorală. Ceea ce este păcat, pentru că alegerile sunt încă destul de departe și pentru că sunt încă proiecte importante la care ar putea să contribuie. Singura perspectivă reală, finanțată deja, pentru un nou CET a fost asigurată de această administrație. Aproape jumătate din rețeaua de țevi de termie, veche de 80 de ani, este schimbată acum, de această administrație. Avem trei proiecte de spitale noi, cu finanțare asigurată, care se vor construi în următorii 3 ani în Constanța. Primele unități spitalicești noi din ultimii 50 de ani. Constanța este în evoluție și trebuie să fii calat pe un discurs orbit de ură să nu observi și eventual chiar să susții această evoluție” a subliniat președintele PNL Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nea Hutuca despre ce neiba vorbesti acolo? Vezi ce fac ai tai! Ai la Regia de drumuri un retardat care usor usor va baga firma in faliment. Ai auzit si tu ca nu e zi de la Dumnezeu fara vreo demisie? Cumva PNL Cta vrea sa o transforme in companie aeriana? Ca am inteles ca ati angajat de curand si o steawrdeza!
1
0
Multa mwe cu kkt pnl si tuturor sustinatorilor sai
2
0
Bogdanele ALUPIGUS cu drag men. Tu tu si partidul.In c*rînd o sa deveniți istorie la/in Constanta.
6
0
Bogdanele ALUPIGUS cu drag merg. Tu tu si partidul.In c*rînd o sa deveniți istorie la/in Constanta.
4
0
Se crede intangibil ??? Nu este. Legaturile cu firma 3333, careia ii tinea evidenta contabila, cu fratii Brailoiu, hotelul din mamaia, cu primaria Eforie, A se vedea sonsorizarille PNL???? Relatiile cu MISA de la mari contribuabili. Nu stie sa se poarte, dar cand va invata va fi prea tarziu. Zarurile au fost aruncate, iar trecerea RUBICONULUI A FOST REALIZATA> ROMA
6
0
Pacat ca din fotoliul de la Bucuresti nu se vad mizeriile si abuzurile lui mos teaca. Dupa alegeri posibil sa va revina vederea, dar va fi prea tarziu !!!
8
0
Putin imi pasa de Cocargeanu, putin imi pasa de pnl, psd, sau restul grupurilor de interese, dar CE M.AMA NAIBII FACETI CU MIZERIA ASTA DE PRIMAR? E crima ce se intampla in Constanta, chiar sunteti tampiti? Garda de mediu unde naiba este? peste tot e piatra si praf nenorocitilor
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218