REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Preşedintele PNL Constanţa nu e impresionat de procesul câştigat de Rezeanu

Preşedintele PNL Constanţa nu e impresionat de procesul câştigat de Rezeanu

Replica API 19 octombrie 2017 | 00:00 272

Preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă, nu pare să fie impresionat de victoria în instanţă a fostului consilier Romeo Rezeanu. Chiar dacă Rezeanu a obţinut în instanţă anularea ordinului prefectului prin care şi-a pierdut mandatul de consilier, liderul PNL nu are de gând să dea înapoi şi să facă pace cu fostul liberal: "Aşteptăm motivarea instanţei. Nu vă pot spune acum ce vom face. Să vedem motivarea, pentru că el a câştigat procesul cu Prefectura, în care noi (PNL - n.r.) nu am fost parte". "Motivele pentru care Rezeanu a fost exclus din PNL sunt legate de statut şi nu facem concesii din acest punct de vedere", a mai spus Huţucă.

Reamintim că Romeo Rezeanu, dar şi Horia Căliminte au fost excluşi din PNL. Imediat după, prefectul a emis ordinele prin care constata încetarea mandatelor de consilieri municipali în cazul celor doi. Ba mai mult, cei doi au şi fost înlocuiţi în Consiliul Local Municipal de alţi doi membri PNL.

Rezeanu nu s-a împăcat cu ideea şi a contestat ordinul prefectului. A câştigat, iar acum solicită repunerea în funcţie.

A.C.

Mai mult:

https://www.replicaonline.ro/ordinul-prin-care-prefectul-constata-incetarea-mandatului-de-consilier-al-lui-rezeanu-anulat-in-instanta-document-333300/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astia nu au nici o treaba cu liberalismul , comunisti de doi bani !
0
0
Adica Hutuca a incalcat statutul pe care il invoca! Ce cetatean nesimtit!
3
2
Doamne cat de dobitoci poa sa fie alegatorii PNL. Auzi cica PNL inseamna Chitac. Pai Chitac avea sediu de campanie dat de la Mazare si tinea palma sa scrumeze Comanescu cand nu gasea ala scrumiere.
1
4
Jos javrele. Jos prostimea. Jos mafia.
3
0
Hutuca minte ca un ordinar! Procesul a fost castigat pentru ca nu s a respectat statutul pnl. Adica oamenii nu erau exclusi definitiv pentru ca atacasera aceasta decizie la organismele interne. Numai ca hutuca in hartia trimisa prefectului minte sub semnatura ca excluderea este definitiva si locurile de consilieri sunt vacante. Ceeace inseamna fals! Hutuca ar trebui sa primeasca o plangere penala sa se invete minte acest manglitor de partid!
8
3
PNL si PSD ...aceeasi mizerie
8
1
Pentru cei care tot spuneti ca pentru dumneavoastra Amiralul Chitac inseamna PNL ! Sa va aduc aminte ca distinsul domn Chitac a devenit membru PNL cu mai putin de 1 an inainte de a fi ales senator iar sediul principal de campanie l a avut in spatiul pus la dispozitie de Ionut Barbu, om de casa al PSD, echipa Mazare, asociat cu Elan Scwartenberg . Daca tot este atat de scarbit de PNL de ce nu si da demisia si din Parlament, ca doar a ajuns acolo pe liste PNL ? Sau poate nu l lasa patronul
6
4
Pentru mine si pentru multi ca mine, PNL Constanta insemna Amiralul CHITAC! Fara Chitac n aveti nicio valoare, sunteti NIMENI!!! ...si pentru a argumenta, aratati mi va rog ce ati facut voi pentru orasul meu in ultimul an!!! Sunteti, din pacate, niste oameni de carpa, oameni de nimic!!! Pacat ca trebuie sa va suport inca multi ani de aici incolo!!!
9
7
Am votat PNL pentru Senat dintr-un mare motiv: amiralul Chitac. La Camera, am votat altceva. Atunci am mai avut un dubiu. Acum nu-l mai am. Am facut bine.
7
8
... Hot inainte, Tuca la urma mana-n mana cu pesedeii au eliminat unul cate unul pe cei care incercau sincer sa mai schimbe ceva in orasul asta. Dar un oras mizerabil isi merita lideri mizerabili PSD-ALDE-PNL-PNTCD, frati de sange in ale hUtiei.
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218