REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Președintele PNL îl acuză pe ministrul Finanțelor de la PSD că se împrumută la dobânzi foarte mari

Președintele PNL îl acuză pe ministrul Finanțelor de la PSD că se împrumută la dobânzi foarte mari

Replica API 21 ianuarie 2022 | 21:26 938

Președintele PNL, Florin Cîțu, „este îngrijorat” că ministerul Finanțelor, condus de social democratul Adrian Câciu, se împrumută la dobânzi „foarte mari”, iar investitorii „își pierd încrederea în Guvern”, spun surse din partid. Criticilele șefului PNL reprezintă un nou atac între partenerii de guvernare.

„Florin Cîțu a transmis în partid că este îngrijorat de faptul că Ministerul de Finanțe se împrumută la dobânzi foarte mari, iar investitorii își pierd încrederea în Guvern. Iar o pierdere a încrederii agențiilor de rating înseamnă o explozie a dobânzilor”, spun surse din PNL.

Totodată, Cîțu susține că „există riscul ca românii să-si piardă casele, după ce am reușit să ii salvăm în pandemie prin măsurile luate dar sunt loviți acum”.

Fostul premier atrage atenția că va fi nevoie de o rectificare bugetară înainte de luna august pentru că ministerele nu vor avea suficienți bani. „Este foarte important ca Guvernul să realizeze că este vital ca investitorii sa nu își piardă încrederea”, ar mai fi spus președintele PNL.

Atacul lui Cîțu la adresa ministrului PSD al Finanțelor este doar ultima critică adusă partenerilor de guvernare. Între PSD și PNL sunt tensiuni puternice din cauza crizei facturilor, în care PSD dă vina pe minsitrul Energiei pe care l-ar vrea remaniat, iar PNL dă vina pe conducerea PNL a ANRE, pe care liberalii ar vrea să o înlocuiască.

De asemenea, după declarațiile lui Rareș Bogdan despre funcționarea Coaliției, președintele PSD Marcel Ciolacu a cerut de urgență o ședință, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ride ruptul de carpit. mars la parnaie pt 100 de ani ca acolo ti-e locul betiv fonfait
3
0
Ba ne norocitule, tu te-ai imprumutat cu cele mai mari dobanzi din ue. Ma rs in mortii ma-ti de latura. Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
5
2
Asta e culmea nesimtirii! Puscariasul asta ne-a ingropat in datorii si acum e ingrijorat...
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614