REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Preşedintele României, despre audierea Primei Doamne: „Nu va merge la Parchet. Suntem în vizită de stat“

Preşedintele României, despre audierea Primei Doamne: „Nu va merge la Parchet. Suntem în vizită de stat“

Replica API 13 noiembrie 2018 | 00:00 285

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că soţia sa, Carmen Iohannis, nu se va prezenta joi la Parchetul General, unde a fost citată, deoarece se vor afla în vizită de stat la Londra.

"Nu va merge pentru că ne vom afla în vizită de stat în Londra", a răspuns preşedintele, fiind întrebat dacă va merge Carmen Iohannis la PG.

Carmen Iohannis a fost citată pentru a se prezenta joi, 15 noiembrie, la Parchetul General, în dosarul deschis ca urmare a plângerii depuse de Lumea Justiţiei referitor la casele familiei din Sibiu.

Reprezentanţi ai Parchetului General au declarat, conform MEDIAFAX, că soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, a fost citată pentru a se prezenta joi, 15 noiembrie, la Parchetul General, în dosarul referitor la casele familiei din Sibiu.

Dosarul a fost deschis de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) ca urmare a unei plângeri depuse Lumea Justiţiei împotriva notarului din Sibiu, Radu Gabriel Bucşă, şi a soţilor Carmen şi Klaus Iohannis. Sesizarea a fost depusă în legătură cu manoperele prin care cuplul prezidenţial a intrat, începând cu 1999, în posesia a două imobile în centrul Sibiului. Imobilele aparţineau statului român şi erau administrate de Primăria Sibiului, care a fost condusă în perioada iulie 2000 – noiembrie 2014 de Klaus Iohannis.

În sesizare se arată că, de pe urma exploatării unui imobil, soţii Iohannis au obţinut 320.000 euro, până când instanţele braşovene le-au anulat atât actul de vânzare-cumpărare declarându-i cumpărători care nu pot invocă buna-credinţă, precum şi actele de moştenire care au stat la baza preluării imobilului din patrimoniul statului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vizita de stat la spritz cu printul Charles. In rest, i-a tras-o Theresa May ca ultimului prost din lumea a treia...
0
0
Iohanis e ca un fel de Fagadau la nivel national: nu e bun de nimic, doar incurca lumea si vorbeste tampenii. Si fura.
2
0
Oare dupa desfiintarea pesede ce s-ar intampla in tara asta?? Cred ca e singura cale de liniste...
2
5
Azi la Londra maine la Paris si apoi in Costa Rica
5
5
parca era vorba de 17 case ca asa a zis hotul dragnea. Si apropos aducere : pe cine trimite dragnea s-o aduca pe carmen acasa ? Cred ca pe speranta cliseru ca aia mananca copii si englezi cruzi. Sau pe veorica. Sau pe olputza ca stie si franceza. Muie cu cacat postacilor hotilor pesedei ! Muie dragnea, muie pesede !!!
5
4
Asta e statul de drept, statul in care unii sunt mai egali dacat altii in fata legii...
8
2
iohanus mama insista cu city brake nu se stie ca la anul vin alegerile si s-o gasi vreunul independent si fara bube prea mari
3
1
Asta inseamna sa fii smecher de smecher-mafiot..... sa ajungi de la hot de case-presedinte si sa te plimbi din banii pulimii prin lume.
11
3
Perfect. Urmeaza mandatul de aducere. Asa se procedeaza conform legii si dna nu este mai presus de lege ca sotul sau wermorel.
12
2
mandat de aducere
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614