REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Președintele SUA a purtat pentru prima dată mască de protecție în public!

Președintele SUA a purtat pentru prima dată mască de protecție în public!

Replica API 12 iulie 2020 | 00:00 1130

Preşedintele SUA Donald Trump a purtat sâmbătă, pentru prima dată de la izbucnirea pandemiei de COVID-19, mască de protecţie în public, anunţă BBC preluat de news.ro.

Preşedintele american a purtat mască pentru prima dată în timpul unei vizite la Spitalul Militar Walter Reed, unde s-a întâlnit cu militari răniţi şi cu personalul medical.

”Nu am fost niciodată împotriva purtării măştii, dar chiar cred că există un loc şi un moment pentru asta”, a declarat Trump înaintea vizitei. Anterior, el a declarat că nu va purta mască, ironizându-l pe rivalul său democrat Joe Biden, care purta.

Sâmbătă, însă, Donald Trump a declarat: "Cred că atunci când eşti într-un spital, în special în această situaţie, unde discuţi cu o muţime de militari şi oameni care în unele cazuri abia au părăsit masa de operaţie, cred că este un lucru grozav să porţi mască”.

”Sunt total în favoarea purtării măştii”, a declarat preşedintele SUA în urmă cu o săptămână, la Fox News.

Cu toate acestea, când Centrul American pentru Controlul Bolilor a început în aprilie să recomade oamenilor să poarte mască în public pentru a pentru a opri răspândirea virusului, Trump le-a declarat reporterilor că nu va urma această recomandare, notează BBC.

El a spus că nu se vede purtând mască în timp ce întâmpină preşedinţi, prim-miniştri, dictatori, regi, regine. Unele relatări de presă au sugerat că în mod repetat consilierii i-au cerut preşedintelui Trump să poarte mască în public, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e clar fotosopat e decupat nu se potriveste cu fundalul
0
0
stai ca ies acum dacii liberi si conspirationistii de net sa-l ia la ranga ca are botnita si nu e si el la fel de istet ca si ei, ramane-le-ar brusturele unde se sterg cu el.
1
0
nu era trump prostul !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614