REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Preşedintele Trump susţine că nu va mai închide ţara în cazul unui al doilea val al epidemiei COVID-19

Preşedintele Trump susţine că nu va mai închide ţara în cazul unui al doilea val al epidemiei COVID-19

Replica API 22 mai 2020 | 00:00 1091

Preşedintele Donald Trump a declarat joi că dacă un al doilea val al epidemiei noului coronavirus va afecta din nou Statele Unite nu va mai încerca să închidă din nou ţara, informează dpa, citată de Agerpres. "Vom stinge focarele, nu vom închide ţara, vom stinge focul", a susţinut Trump referindu-se la eventualitatea unui al doilea val al epidemiei COVID-19. "Fie că este vorba de tăciuni, fie că sunt flăcări, le vom stinge", a adăugat preşedintele american în timpul unei vizite la fabrica de automobile Ford din Ypsilanti, în vestul statului Michigan.

Această declaraţie survine în condiţiile în care toate cele 50 de state americane au relaxat deja într-o oarecare măsură restricţiile. Statele conduse de republicani au încercat într-o mai mare măsură să redeschidă economia mai rapid, în timp ce statele conduse de democraţi au o abordare mai prudentă.

Oficialii din domeniul sănătăţii publice au avertizat că o relaxarea prea rapidă a măsurilor restrictive ar putea duce la un al doilea val de infectări în toamnă şi la iarnă. Aceştia sunt îngrijoraţi că nu va exista voinţă politică sau publică de a reintroduce măsurile restrictive dacă situaţia o va impune, potrivit hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stay-at-home si stati acasa, totul va fi bine - o ticalosie promovata de tot felul de imbuibati care nu dau nici doi bani pe consecinta acestui indemn - moartea prin infometare a celor slabi si saraci. Strigatul MI-E FOAME! s-a auzit foarte des in Italia dar a fost cenzurat de mass media romaneasca.
1
0
Omoara-i pe toti, da-i draqu, tu doar sa nu iei virusu. Genocidul medicilor si asistentelor. La iarna va fi si virusul gripal. Si ala da febra, tuse, stare de oboseala. Daca nu ati putut sa faceti fata la covid, cum o sa faceti fata la 2 virusuri in acelasi timp? Oamenii nu se vor lua dupa tine, saltimbancule. Vor sta in casa, caci altfel vor muri ca mustele.
2
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367