REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Preşedintele Universităţii „Andrei Şaguna”, pus sub control judiciar

Preşedintele Universităţii „Andrei Şaguna”, pus sub control judiciar

Replica API 3 iulie 2017 | 00:00 251

Aurel Papari

Preşedintele Universităţii „Andrei Şaguna” din Constanţa, Aurel Papari, reţinut sub acuzaţia de şantaj, după ce ar fi condiţionat - conform anchetatorilor - unei femei susţinerea unui examen de plata unei datorii mai vechi, în valoare de 500 de lei, a fost pus sub control judiciar.

Instanţa a decis ca Papari să fie cercetat sub control judiciar, pentru 30 de zile. Decizia Judecătoriei nu este definitivă şi poate fi contestată la Tribunalul Constanţa.

La data de 30 iunie a.c., polițiștii din cadrul Sectiei 3 Politie Constanța și lucrătorii Biroului Investigații Criminale ai Poliției municipiului Constanța au realizat un flagrant la sediul unei unități de învățământ superior din municipiul Constanța, în urma căruia l-au reținut pe Aurel Papari, în vârstă de 69 de ani, președintele Universității Andrei Șaguna din Constanța.

Astfel, la data de 28 iunie a.c., o femeie în vârstă de 44 de ani, din Năvodari, a sesizat polițiștii de la Secția 3 Poliţie Constanța că respectivul bărbat ii condiționează susținerea unui examen de plata unei datorii financiare mai vechi, în cuantum de 500 de lei. Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbat pe o perioada de 24 de ore și l-au introdus în arestul IPJ Constanța, urmând ca la data de 1 iulie a.c. să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. În cauză polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de șantaj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Reprezentanţii Universităţii ”Andrei Şaguna” din Constanţa au transmis, sâmbătă, un comunicat de presă prin care resping acuzaţia de şantaj adusă preşedintelui Aurel Papari. DETALII AICI:

https://www.replicaonline.ro/universitatea-andrei-saguna-reactioneaza-presupusul-santaj-o-inscenare-323362/

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E un om "iubit", asta e clar! Foarte popular si apreciat, dupa comentariile de mai jos. My two cent.
0
0
recomand ptr.dl papari un control psihiatric.am trecut intamplator pe la Saguna srl.si am vazut cum se comporta profesorul.parca era stapan de sclavi pe pamanturile lui.cam cum se purtau albii cu negrii cand erau stapani de sclavi.sper sa primeasca ce merita....
2
0
toata familia lui si a pus o in functii inaltein tot orasulpe banii prostilor care au cumparat diplome!ce pretentii sa ai de la un turnator si violator!amanta lui are timp si de saguna si de neonatologie ;Fiica sa din flori, preda si aia pe acolo,fiu sa pe la apele Romane;pe dorneanu l a facut cetatean de onoare sagunists a m d .O tempora o mores!!
3
1
Acest personaj are nevoie de un control psihiatric! Se comporta cu studentii si cu profesorii intr-un mod mizerabil umilindu-i si tratandu-i ca pe un bun propriu.
9
1
aurel papari e sinonimul sustantivului VOMA de la VOMITAT
8
1
Pe PAPARI de la Apele Romane cand il luati.Toate plajele din Mangalia au contrace prelungite si paraprelungite.Au fost inchiriate pe zeci de anisi acuma mai nou sau prelungit iarasi.Domnilor de la DNA VERIFICATI INTRE SATURN SI VENUS SI LA marele mogul LUCA in Mangalia
7
1
punetil si pe decanul de la litre ca nu a dat salariile la preparatori de un an de zile a rupt contractele aloo itemeul unde sunteti procuratura unde sunteti a-ti plecat din tara
5
1
Are dreptate ,,gabi,,. Cand trageau studentele si sus si jos cum era. Sa se duca dupa Pruteanu si asta. Le santajau ca in schimbul favorurilor sexuale pot promova un examen sau mai multe. Huuaaaaa fir-ai al dracu de libidinos jegos !!!
10
1
Dar ce Andrei Saguna este universitate?Eu stiam ca este un SRL ce fabrica diplome in schimbul BANILOR.
16
1
Felicitari domnilor politisti, acest specimen nu trebuie lasat in libertate, domnule Papari va mai aduceti aminte de orgiile sexuale cu Pruteanu & CO
11
1
Il scapa frati lui de loja. Doua trei semne si hocus pocus basma curata. Apropo mai cauta BROASCA TESTOASA bodygarzi de la KOKAY.
9
1
Cand v am dat diplome pe banda rulanta dragi militieni din Romania care nu stiti sa scrieti si sa cititi era bine ?. Pe la cursuri nu prea veneati si acum va dati curati ca nufarul.Acum va dati mari licentiati dragi militieni,juristi etc.
19
1
Acest mare spagar sa stea la racoare sa-si calculeze fiecare leut pe care il va da inapoi
12
0
Acest mchedon spagar trebuie sa imparta celula cu Satana spagoveanu'
13
1
vai a inebunit saracu ,,cum iau spagi cu nebunesc,,,
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614