REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Președintele UNPR: Vom fi surpriza alegerilor locale și cea mai mare surpriză politică în acest an

Președintele UNPR: Vom fi surpriza alegerilor locale și cea mai mare surpriză politică în acest an

Replica API 28 martie 2016 | 00:20 326

sursa foto: agerpres.ro

Deputatul Valeriu Steriu, noul președinte al Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR), a declarat sâmbătă că este convins că partidul pe care îl conduce va fi surpriza alegerilor locale și cea mai mare surpriză politică în acest an.

"Partidul acesta merge mai departe, este un partid puternic (...). Ne așteaptă niște zile grele în față. Suntem convinși că vom face față, suntem convinși că vom fi surpriza alegerilor locale și cea mai mare surpriză politică în acest an", a spus Valeriu Steriu imediat după ce a fost desemnat câștigător al funcției de președinte al UNPR la Conferința Națională a partidului.

Totodată, acesta le-a mulțumit lui Gabriel Oprea, care sâmbătă, în cadrul Conferinței Naționale a UNPR, a fost ales președinte fondator al partidului, cu unanimitate de voturi, dar și președintelui interimar al formațiunii, Neculai Onțanu, care vineri a fost arestat preventiv.

"Sunt doi oameni care nu au fost astăzi aici și care au construit acest partid. Ziua de 3 martie a fost tristă, este ziua în care domnul președinte Oprea și-a depus demisia și căruia îi mulțumesc că m-a recomandat și promit că nu am să dezamăgesc valorile acestui partid de acum înainte și că vom păstra principiile învățate de la dânsul și îl așteptăm cât mai curând să fie aproape (...)", a spus Valeriu Steriu.

Acesta a precizat că în ultimele săptămâni s-a apropiat foarte mult de Neculai Onțanu, care este "un om deosebit", de la care se poate învăța rigoarea. "Și care a construit în București o organizație care ne obligă să ridicăm la același nivel toată țara (...)", a mai spus Steriu, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367