REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Preşedinţie: Întâlnirea Klaus Iohannis - Theresa May nu va mai avea loc

Preşedinţie: Întâlnirea Klaus Iohannis - Theresa May nu va mai avea loc

Replica API 15 noiembrie 2018 | 00:29 445

Klaus Iohannis

Întâlnirea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Theresa May nu va mai avea loc ''din motive obiective, ce ţin exclusiv de partea britanică'', informează Administraţia Prezidenţială.

Întrevederea dintre Klaus Iohannis şi Theresa May era programată pentru miercuri, la solicitarea premierului britanic, iar motivul pentru care aceasta nu a mai avut loc este legat de faptul că şedinţa de Guvern pentru a aproba textul acordului de retragere a Marii Britanii din UE este încă în desfăşurare, precizează Preşedinţia de la Bucureşti.

Klaus Iohannis efectuează miercuri o vizită oficială în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

El urmează să participe şi la recepţia şi dineul organizate cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani de către prinţul de Wales. Şeful statului participă la acest eveniment la invitaţia reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
STAM ASA CU MAINILE IN SAN SI-I LASAM SA SE CATERE PE UMERII NOSTRII, SA NI SE URCE IN CAP. SA NE DOMINE CU URA SI NIMICNICIA ASTA A LOR? HAIDETI SA NE UNIM, SA NE SCUTURAM DE EI CA DE NISTE CIULINI, SA-I ADUCEM IN FATA LEGII, SA LE LUAM TOT CE NE-AU FURAT CU LEGEA HOTEASCA FACUTA DE HOTI PENTRU HOTI. TREBUIE SA SOLICITAM PRESEDINTELUI SA INITIEZE IMEDIAT REFERENDUM.
1
0
Bietul taranush nu s-a consumat, singura lui grija e sa n-o supere pe frau Angelica, stapana lui. El e doar un biet argat venit mai de la tara, gen sasul care face curat la cai si porci. Trump I-a dat la UE, dupa ce s-a prins de asta. Israelul la fel, oricat ne iubeste Bibi. Acum si Mrs.May. China oricum nu stie cine e, pentru ca nu conteaza pentru ei. Sa te strici in doar un an cu cele mai smekere trei tari de pe planeta care ti-ar putea fi super prietene, asta da performanta. Argat idiot, in stare doar sa dea cu sarumana in curticica de la Berlin. Partea proasta e ca nu e pe persoana fizica
1
1
Romania este nepregatita sa se conduca eficient. Daca vor europenii sa legalizam hotia atunci suntem pregatiti sa conducem tot globul pamantesc.
2
3
inseamna ca doamna yohanis se poate prezenta la dna....spera sa evite...
3
2
Cand dna MAY te a asteptat tu i ai dat la muie.acum javra nazista ti ai luat portia de MUIE DE LA DNA MAY SUGE O IOHANNIS HOTULE DE CASE.
8
3
asa iohanus mama,pupa-i in bot si haleste tot,s-a contramandat dar tu du-ten in city brake
8
4
A aflat Tereza ca a vandut copii in uk.
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367