REPLICA ONLINE CONSTANTA

24° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Președinții de Consilii Județene și primarii își freacă palmele: PSD pregătește descentralizarea taberelor și a cluburilor sportive

Președinții de Consilii Județene și primarii își freacă palmele: PSD pregătește descentralizarea taberelor și a cluburilor sportive

Replica API 18 mai 2019 | 00:00 197

Ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, a declarat, sâmbătă, la Arad, că toate taberele din ţară, aproximativ 500, vor trece la consiliile judeţene până în 2020, în cadrul procesului de descentralizare, pentru că ministerul nu ar avea bani suficienţi pentru a le reabilita.

"Ministerul Tineretului şi Sportului deţine al doilea patrimoniu din România după Ministerul Culturii. La ora actuală nu putem investi în toate taberele pe care le avem în România. Vom trece taberele la consiliile judeţene, asta însemnând că vor trece şi direcţiile judeţene pentru tineret şi sport. Cluburile sportive vor trece în administrarea primăriilor. Asta înseamnă descentralizare, e un proces de lungă durată, este foarte adevărat", a declarat Bogdan Matei.

Ministrul a precizat că în discuţie sunt aproximativ 500 de tabere care urmează să fie transferate consiliilor judeţene pentru a investi în ele.

"Anul acesta, ministerul investeşte în tabere, dar cu precădere în taberele care se adresează programului ARC, pe care îl avem în parteneriat cu Ministerul Românilor de Pretutindeni", a adăugat ministrul.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
casiene iti dau 5 lei si mananci ce-ti place
5
1
Pentru asta de jos ... da ce pula mea esti tu ma sa ne obligi sa iesim la vot sau sa plecam din tara ... besi in mortii ma-tii slobozi-m-as pe ma-ta sa ma pis
1
4
Da, chiar era necesar! Veti vinde toate terenurile si cladirile aferente, pe bani putini. Vezi tabara Navodari, acum in paragina, dar cu teren valoros! Nemernicilor! LMD! Va rog frumos, la VOT! Sau afara din mizeria asta de tara!
7
1
Se da drumul la jaf la drumul mare. Sa vezi ce blocuri frumoase in loc de tabere scolare sau cluburi sportive. Domnii cu pasiuni imobiliare de prin Consiliile Judetene, care cica vor candida si la Primarie, tzopaie pe loc si isi freaca mainile deja.
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369