REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Presupus proxenet din Cernavodă, cercetat acum pentru furt: a primit interdicţia de a părăsi localitatea

Presupus proxenet din Cernavodă, cercetat acum pentru furt: a primit interdicţia de a părăsi localitatea

Replica API 7 noiembrie 2013 | 00:00 226

A vrut să se sinucidă din pricina iubitei minore

A vrut să se sinucidă din pricina iubitei minore

A ameninţat că se sinucide pentru că iubita îl reclama că este proxenet, iar acum a ajuns din nou în atenţia oamenilor, primind interdicţia de a părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile. Este vorba de un nume cu "rezonanţă" în Cernavodă, şi anume Vasilias Bartolomeu Meleancă, de 32 de ani, care, în luna iulie a acestui an, a creat vâlvă pe străzile din oraş. A ieşit glonţ din sediul Poliţiei şi s-a urcat în vârful stâlpului, ameninţând că se aruncă în gol. Acum este cercetat pentru furtul unor componente din cupru dintr-un post de transformare, ce aparţin unei societăţi din localitate. De asemenea, el a mai făcut închisoare pentru furturi.

Individul care a creat panică pe străzile din Cernavodă în luna iulie a acestui an, urcându-se în vârful unui stâlp, de unde ameninţa că se aruncă, pentru că iubita lui îl reclama ca fiind proxenet, este cercetat pentru că a furat componente din cupru dintr-un post de transformare, ce aparţine unei societăţi din localitate. "La data de 29.06.2013, poliţiştii din Cernavodă au fost sesizaţi cu privire la furtul mai multor componente din cupru dintr-un post de transformare, ce aparţine unei societăţi din localitate, creând un prejudiciu de 34.000 lei. În urma investigaţiilor efectuate, a fost identificat M. Vasilias Bartolomeu, de 32 de ani, din Cernavodă, suspect de comiterea faptei. Acesta a fost reţinut de către poliţişti pe bază de ordonanţă şi prezentat Judecătoriei Medgidia, instanţă ce a emis pe numele său interdicţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile", au spus reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Reamintim că, în luna iulie a acestui an, un presupus proxenet s-a urcat pe un stâlp din faţa Poliţiei, ameninţând că se sinucide dacă nu i se face dreptate. Mai exact, acesta vroia să scape de acuzaţiile aduse de concubina lui, minoră de altfel, care l-a reclamat că o scoate la produs. Ca atare, acelaşi Vasilias Bartolomeu Meleancă, de 32 de ani, a fugit din sediul poliţiei şi s-a cocoţat în primul stâlp ce i s-a ivit în cale. Cum a început tot circul? Concubina lui Bartolomeu, în vârstă de 17 ani, a ajuns la sediul oamenilor legii din Cernavodă acuzându-l pe bărbat că o scoate "la produs" cu forţa. Însă, în tot acest timp ea îl tot tachina, îl suna şi îl ameninţa. Individul s-a grăbit să se vadă cu ea, pentru a o face să-şi retragă plângerea. Din nefericire pentru el, fata se afla deja în biroul unui om al legii. Bartolomeu, dând ochii cu poliţistul, a luat-o la goană, urlând cât îl ţinea gura că el se va omorî dacă nu stă de vorbă cu un procuror, declarându-se nevinovat în toată treaba aceasta. Menţionăm că Vasilias Bartolomeu Meleancă este o mai veche cunoştinţă a agenţilor de Poliţie, un recidivist, fiind închis în trecut pentru multiple furturi.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614