REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Preţurile în România pentru noua Toyota Auris

Preţurile în România pentru noua Toyota Auris

Replica API 21 februarie 2013 | 00:00 169

Toyota a lansat în România a doua generaţie a hatchbackului Auris în trei variante de echipare, cu preţuri de listă care încep de la 15.971 de euro cu TVA. A doua generaţie a hatchbackului japonez Toyota Auris este disponibilă în România în trei variante de echipare - Terra, Luna şi Sol -, cu preţuri care încep de la 15.971 de euro cu TVA inclus pentru varianta de bază Terra cu motor pe benzină de 1,33 litri şi cutie de viteze manuală cu şase trepte.Toyota oferă, însă, o promoţie de lansare pentru noul Auris, denumită OPTIMO, care scade preţul de pornire la 14.508 euro cu TVA inclus. Varianta de bază Terra vine cu echipamente standard precum aer condiţionat cu reglare automată, scaune faţă încălzite, scaun şofer cu suport lombar reglabil electric, radio CD & MP3 cu patru difuzoare, geamuri electrice faţă, lumini de zi cu LED-uri şi oglinzi exterioare cu reglare electrică. Mai mult, tot în echiparea de bază, noua Toyota Auris vine cu nu mai puţin de nouă airbaguri şi ABS cu sistem de distribuţie electronică a forţei de frânare (EBD), asistenţă la frânare (BA), control al stabilităţii (VSC), control al tracţiunii (TRC), asistenţă la pornirea în rampă (HAC) şi funcţie de semnalizare a frânării de urgenţă. Al doilea nivel de echipare, Luna, vine cu plusuri precum sistem multimedia Toyota Touch cu ecran tactil de 6,1 inci, cameră video pentru mersul înapoi şi conectivitate Bluetooth, volan îmbrăcat în piele, proiectoare de ceaţă cu ornament cromat şi geamuri electrice faţă-spate. Varianta de top, Sol, primeşte oglinzi exterioare pliabile electric, jante din aliaj de 16 inci, tapiserie mixtă din piele şi stofă, sistem de asistenţă la parcare (SIPA) şi sistem cruise control. În timp ce modelele cu motoare pe benzină şi diesel vor fi disponibile în toate cele trei variante de echipare, modelul cu sistem de propulsie hibridă va putea fi cumpărat doar în echipările Luna şi Sol.

Noua Toyota Auris este disponibilă în România cu o selecţie de patru motoare, două pe benzină şi două diesel, precum şi cu un sistem de propulsie hibridă HSD.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218