REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Preţurile la cazare au EXPLODAT!

Preţurile la cazare au EXPLODAT!

Replica API 5 iunie 2020 | 09:28 3886

Mult mai ieftin în Bulgaria

Mult mai ieftin în Bulgaria

Litoralul românesc încearcă să își revină din criza generată de pandemia de coronavirus, umflând prețurile aproape într-un mod exagerat. Fiind foarte afectați de pandemia de coronavirus, hotelierii au mărit costurile chiar dacă facilitățile sunt mai puține. Cel mai probabil, și în acest an românii vor alege să își petreacă vacanța de vară la vecinii noștri, bulgarii.

Sezonul estival al anului 2020 a fost puternic afectat de pandemia de coronavirus. Astfel, făcând o comparație între Constanța, respectiv Mamaia și stațiunile din Bulgaria, constatăm faptul că prețurile au explodat. De exemplu, pentru perioada de vârf a sezonului, mai exact în intervalul 14 – 17 august costurile pe litoralul românesc încep de la aproximativ 200 de euro și depășesc suma de 1.000 euro. Făcând o comparație, pe litoralul bulgăresc costurile pleacă de la 70 euro și ajung la aproximativ 950 euro.

Hotelurile din Constanța și Mamaia, costuri destul de ridicate pentru acest sezon

Conform site-urilor de rezervări pentru perioada 14 – 17 august pe litoralul românesc întâlnim: Hotel Cherica, de 4 stele situat în municipiul Constanța, la doar un km de plajă, costul este de 466 euro; New Splendid Hotel & Spa, hotel de 4 stele. O cameră dublă superioară costă 629 euro; Hotel Milano Blue, hotel de 3 stele. O suită standard cu vedere laterală la mare, la prețul de 692 euro având micul dejun inclus; Hotel Opera Mamaia, hotel de 4 stele. O cameră dublă Deluxe cu vedere parţială spre mare, doar cu micul dejun inclus la costul de 938 euro.

Hotelurile din Bulgaria mult mai ieftine!

Conform site-urilor de rezervări pentru perioada 14 – 17 august pe litoralul bulgăresc întâlnim: Mirage Hotel din Burgas, hotel de 4 stele, cu micul dejun inclus la costul de 130 euro; Complex Zornica Residence, hotel de 4 stele în stațiunea 349 euro, în regim all inclusive; Blue Pearl Hotel - Ultra All – Inclusive, hotel de 4 stele, 450 euro, în regim all inclusive; Avenue Deluxe Hotel, hotel de 4 stele, la costul de 360 euro, cu micul dejun inclus.

Desigur, există locații care solicită costuri mai scăzute decât cele prezentate însă... nu cu mult.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce e sposorizat acest articol pe facebook? Cine l-a platit? E o mare pacaleala. Articol pentru cine? Cine vreq sa vina la Mamaia nu are nevoie de articol, suna la hotel sa intrebe de cazare. Vine pentru mare, soare, mancare buna pe o terasa. Turistii adevarati verifica preturile inainte sa rezerve.
1
0
Rica de la paradis consilierul oportunist care a monopolizat litoralul cu preturi bomba
1
0
Din cate vad eu ar trebui sa urcam preturile ,mai ales ca peostavani dau buzna pe literal, asa ca voi stati si tociti tastele stimati comentatori
2
1
Jaful asupra turistilor veniti pe litoral.
2
0
pisamas pe tine saracule
1
1
Slugilor! Ati testat piata macar?
0
4
Pai cu bani astia imi mai iau un opel frumos
1
2
pai ati ales perioada de top a verii de sf.Maria...e ca si cum ai spune ca la Venetia e scump in perioada carnavalului..gunoaielor
1
8
Trebuie sa fii nebun si prost sa platesti pentru o asemenea calitate pana la urma sunt prosti cei care dau nu cei care cer. La un oras plin de manelisti si cocalari ce pretentii sa avem la calitatea turistilor
17
1
Bai, dar proasta mama ai.... Iti urez sa patronezi hotelul gol golut.
17
0
Preturile sunt facute pentru o anumita clasa sociala,astia cu traista-n bat mergeti la cort. Nu va oblliga nimeni sa platiti o cazare scumpa.
0
23
Nu conteaza ce scrie un ziar sau ce spune o televiziune,hotelieri din Romania,Bulgaria,Grecia,etc isi fac reclama prin turisti care au fost acolo si se intorc acasa multumiti sau nemultumiti asa ca nu mai vorbi prostii. Dupa cum ii stiu eu pe machidoni ei nu vor incerca sa profite de timpul asta"pana pe 15 iunie cand se vor ridica toate restrictiile cu Bulgaria si Grecia"practicand preturi mici pe litoral pentru ca astia nu gandesc pe termen lung ci cand prind clientul il taxeaza la maxim.
12
0
Makidonii din Mamaia au dat startul la jaful cetatenilor de rand. Jupuiti-i de vii, ma, luati-le toti banii, chiar si camasa de pe ei. Mama lor de turisti, ce cauta pe litoral ?
21
1
Fiti patrioti! Chiar daca va jecmanesc producatorii si prestatorii de servicii romani. Sezonul e scurt, dar rate la bmw-uri se platesc tot anul.
14
1
Bai mancatori de cacat. De unde stiti voi ca au explodat preturile? Ati verificat voi ce preturi sunt in Bulgaria i care sunt la noi? Sau ati copiat si voi din Adevarul im care o ahentie care vinde doar vacante in afara atrii a spis asta? Si mai e ceva. Cine seduce in Bulgaria are sanse mari sa vina fara masina. Nu e primadata cand se intampla asta. Dar oricum sunteti niste mancatori de cacat!!!
3
23
PROST E CINE DA SI IN ROMINIKA MAMA PROSTILOR E MEREU GRAVIDA
10
1
Daca romanasii sunt dispusi sa dea multi bani,de ce sa nu le ieie banii aia?
10
5
Parca plangeau si promiteau ca nu vor creste preturile chiar vor scade, unde e javra aia de Corina Martin acum
24
0
Minc iuna are picioare scurte. De aceea pleca romanul afara din tara in concediu pentru ca sunt jecmaniti de niste neica nimeni.
20
0
Sa ma cac in tzigania de Mamaia, va pup din Tenerife!
30
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367