REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Prezentă la Series Mania Festival, Uma Thurman vorbeşte despre cariera sa şi mişcarea #MeToo

Prezentă la Series Mania Festival, Uma Thurman vorbeşte despre cariera sa şi mişcarea #MeToo

Replica API 28 martie 2019 | 00:00 324

Uma Thurman

Actriţa americană Uma Thurman este vedeta Festivalului Series Mania din Lille unde a venit pentru a prezenta noul său serial, 'Chambers', care va fi difuzat în aprilie de Netflix, relatează miercuri AFP.

Cariera ei, care a debutat cu filmul lui Terry Gilliam, 'The Adventures of Baron Munchausen', cuprinde numeroase filme cult precum 'Dangerous Liaisons', 'Gattaca', sau 'Nymphomaniac' sau seriale de televiziune, însă Uma Thurman a devenit celebră mai ales datorită filmelor lui Quentin Tarantino, 'Pulp Fiction' şi 'Kill Bill'.

"Am fost norocoasă să pot juca în toate acestea", a recunoscut actriţa în vârstă de 49 de ani, revenind de câteva ori de-a lungul interviului, asupra condiţiilor de lucru dificile pe platoul de filmare la 'Kill Bill'.

Despre mişcarea #MeToo, fără să intre în detalii, a considerat că "a creat cu certitudine un mediu de lucru mai sigur".

"Sunt mulţumită să văd că există mai multe şanse pentru femei şi că fiica mea va avea oportunităţi diferite", a spus Uma, salutând prezenţa fiicei sale, tot actriţă, în distribuţia celui de-al treilea sezon al serialului difuzat de Netflix, 'Stranger Things'.

Fără să-şi exprime preferinţa pentru cinema sau televiziune, Uma Thurman a dezvăluit câteva lucruri despre noul său serial 'Chambers', "o dramă familială, un thriller supranatural în care o mamă va trăi experienţe neobişnuite după ce inima fiicei sale decedate este transplantat unei alte tinere".

"Eu sunt mama tinerei decedate. Există multă energie feminină în acest serial creat de o femeie, Leah Rachel, care este de asemenea producătoare. "Eu sunt un fel de naşă", a mărturisit actriţa, care joacă în acest serial, în competiţie la Series Mania Festival şi care va fi lansat la 26 aprilie pe platforma Netflix.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369