REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

PRIETENIE STRICATĂ la CUMPĂRĂTURI! DOSAR PENAL pentru FURT: 'Colega mi-a făcut o glumă'

PRIETENIE STRICATĂ la CUMPĂRĂTURI! DOSAR PENAL pentru FURT: 'Colega mi-a făcut o glumă'

Replica API 17 august 2019 | 11:11 299

O tânără în vârstă de 19 ani a ajuns în atenția oamenilor legii, după ce a fost prinsă că a sustras niște produse dintr-un magazin din Medgidia. Aceasta le-as spus polițiștilor că regretă, dar crede că prietena cu care se afla a vrut să facă o glumă și că i le-a introdus, fără să știe, în glugă. În schimb, cealaltă fată a spus că nu așa au stat lucrurile și că învinuita le-a sustras cu bună știință.

Fiind audiată în calitate de suspect în prezența avocatului din oficiu, tânăra a recunoscut faptul că asupra ei au fost găsite produsele în cauză, că regretă situația creată și a declarat faptul ca produsele i-au fost găsite în gluga gecii cu care era îmbrăcată, bănuind faptul că cealaltă tânără cu care se afla, care este colega ei, a vrut să se distreze și, din glumă, i-a pus produsele in glugă fără ca ea să-și dea seama. De asemenea, fiind audiată în calitate de martor, cealaltă tânără a declarat faptul că, în ziua de 10.11.2017, s-a deplasat împreună cu colega și prietena ei într-un magazin din Medgidia, pentru a efectua unele cumpărături, iar inculpata a luat mai multe produse de pe raioane, pe care, în mod intenționat, le-a ascuns în vestimentație pentru a nu le achita contravaloarea la casa de marcat, aceasta fiind depistată ulterior de agenții de securitate ai magazinului. La dosarul cauzei au fost anexate și imagini surprinse de camerele de supraveghere, acolo unde se poate observa cum inculpata se îndreaptă către raionul de cosmetice, desface mai multe produse din ambalajul inițial și le introduce în obiectele de vestimentație. De precizat este și faptul că geaca pe care o purta nu avea glugă. Instanța de fond a decis să-i aplice măsura educativă a supravegherii pe o durată de 6 luni cu începere de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367