REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Prietenii aviatori de la Tuzla, despre pilotul mort în tragedia din Suceava: ‘Q era un om cu adevărat îndrăgostit de zbor şi avioane!’

Prietenii aviatori de la Tuzla, despre pilotul mort în tragedia din Suceava: ‘Q era un om cu adevărat îndrăgostit de zbor şi avioane!’

Replica API 7 august 2018 | 00:00 311

Cornel Marinescu

„Q – un om cu adevărat îndrăgostit de zbor și de avioane!”, asta spun cunoscuții și prietenii despre pilotul Cornel Marinescu, care a murit în urma unui accident aviatic, sâmbătă, 4 august, la Suceava.

Reprezentanții Regional Air Services – Aeroport Tuzla au transmis un mesaj de condoleanțe: „Pilotul Cornel Marinescu, pentru prieteni Q, a decolat, ieri, 4 august, pentru ultima dată. Colegii, prietenii și colaboratorii de la Regional Air Services Aeroport Tuzla vor purta întotdeauna în suflet amintirea lui. Este o pierdere uriașă pentru aviație. Q – un om cu adevărat îndrăgostit de zbor și avioane, un profesionist, un om energic și carismatic, care tocmai înființase o echipă de acrobație, numită Asalt, cu prietenul său, Sorin Bochiș, alături de care zbura într-o formație de Skeen Skybolt.

O imagine cu evoluția lor de acum două săptămâni, de la mitingul Aeromania, este câștigătoarea concursului de fotografie. E o imagine minunată, era promisiunea multor demonstrații de zbor, a unui viitor frumos în lumea aviației, în care era prezent trup și suflet. Ea va rămâne expusă în clădirea principală a Aeroportului Tuzla. Regretăm dispariția prietenului și fostului coleg, Cornel Marinescu. Condoleanțe tuturor celor care l-au cunoscut și iubit”.

Reamintim că, în urmă cu două săptămâni, în cadrul Aeromania 2018, la Tuzla, cei doi piloți, Cornel Marinescu și Sorin Bochiș au zburat în tandem și i-au impresionat pe cei prezenți. Sâmbătă, 4 august, s-a petrecut tragedia. În timpul unui zbor de antrenament, înaintea showului aviatic din Suceava, avioanele piloților Cornel Marinescu și Sorin Bochiș s-au ciocnit în aer și s-au prăbușit. Cornel Marinescu a fost găsit inconștient la locul accidentului, ulterior fiind declarat decesul. Sorin Bochiș a fost rănit grav, fiind internat în spital, în comă.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367