REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Prietenul afaceristului găsit într-o baltă de sânge la Costineşti, arestat pentru 29 de zile sub acuzaţia de omor calificat

Prietenul afaceristului găsit într-o baltă de sânge la Costineşti, arestat pentru 29 de zile sub acuzaţia de omor calificat

Replica API 27 iulie 2013 | 00:00 157

Poliţiştii constănţeni au prezentat, vineri, date noi în cazul bărbatului găsit în comă la Costineşti, în data de 19 iulie, şi care ulterior a decedat. Iniţial, oamenii legii au crezut că Mihai Oltean a căzut singur şi a murit din cauza leziunii grave la cap, însă continuarea cercetărilor a scos la iveală noi date. "La data de 19 iulie a.c., într-o pensiune din Costineşti, a fost găsit un bărbat, de 35 de ani, din Constanţa, în stare de comă, care ulterior a decedat la spital, la data de 23 iulie 2013, urmare a unor fracturi produse la nivelul cutiei craniene. Poliţiştii, cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor S.I.P.I. Constanţa, au demarat o anchetă pentru moarte suspectă, iar din cercetări a rezultat faptul că vătămarea corporală a bărbatului s-a produs în cadrul unui eveniment rutier, pe strada Tineretului, din Costineşti, când victima se afla pe caroseria unui autoturism decapotabil, moment în care a căzut pe carosabil. După cădere, conducătorul autoturismului, cu ajutorul altor persoane, a urcat victima în autoturism şi a transportat-o în camera pensiunii, unde victima a fost găsită, fără a anunţa producerea evenimentului. În cauză conducătorul auto este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei", au precizat, vineri, poliţiştii constănţeni.

Bărbatul care l-a lăsat pe Mihai Oltean să moară era cel mai bun prieten al acestuia - Sebastian Ovidiu Ghica. Acesta a fost condus vineri la audieri, iar procurorul a decis schimbarea încadrării faptei, din ucidere din culpă în omor calificat. Sâmbătă, Ghica a fost prezentat Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Update:

Suspectul a fost arestat pentru 29 de zile sub acuzaţia de omor calificat, cu intenţie indirectă.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369