REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Prima imagine cu Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubit. „Am trecut cu bine peste incident“

Prima imagine cu Daniela Crudu după ce a fost bătută de iubit. „Am trecut cu bine peste incident“

Replica API 18 februarie 2020 | 00:00 956

Daniela Crudu

Foto Instagram

Daniela Crudu a fost titlul principal al ziarelor din România în ultimele zile, dar din păcate, nu pentru un motiv fericit, ci pentru că a fost lovită brutal de iubitul ei după ce au petrecut o seară în club, iar în urma bătăii, Daniela a avut nevoie de îngrijiri medicale. Vedeta acum poartă cu ea zâmbetul oriunde merge, dar oare ce se ascunde în spatele său? Iată primele declarații făcute de vedetă.

Fosta asistentă tv, Daniela Crudu, a fost lovită brutal de iubitul ei croat, care, dintr-o criză de gelozie, a bătut-o în mașină, chiar după ce au petrecut împreună o noapte în club. Vedeta de la Antena 1, a ajuns la urgențe, cu o fisură la nas, pentru care a avut nevoie de intervenția medicilor. Deși a plecat din spital, crezând că se simte bine și că îți revine, Cruduța a fost nevoită să întoarcă la spital pentru că necesita ajutor medical specializat, durerile crunte au împins-o pe simpatica vedetă să petreacă mai multe ore în spital, alături de sora ei Ana Crudu, care i-a fost alături în fiecare clipă.

Daniela Crudu a fost surprinsă de paparazzi spynews.ro într-un supermarket din Capitală unde a făcut ceva cumpărături, iar la ieșirea din locație, vedeta a răspuns la câteva întrebări, asigurând pe toată lumea că se simte foarte bine, și deși a trecut printr-un episod traumatizant, nu va depune plângere împotriva iubitului croat.

Vedeta a zâmbit pe tot parcursul scurtului interviu din afara mașinii și a purtat ochelari de soare care i-au ascuns zona ochilor.

'Mă simt bine, foarte bine. Am trecut cu bine peste incident, după cum se vede. Nu pot să vă spun motivul pentru care s-a iscat cearta. Nu o să depun plângere'', a declarat Daniela Crudu pentru sursa citată mai sus.

Din imaginile realizate de fotografii care au surprins-o pe Cruduța în supermarket, nu se observă deloc faptul că ar fi fost lovită de iubit, pare fericită și a dezvăluit că se simte foarte bine, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trimiteti toapele la BORDEL ,nu in paginile mass media!
6
1
..deoarece ..ESTI O..PANARAMA...pacat de familia ta...cum indrazneste tatal tau,sa-ti ia apararea???este si el la fel ca tine??? ce naste din pisica,...tot panarama ramane...auzi tu....VEDETA T.V...vedeta..KURULUI..
9
1
vedeta? simpatica? offf!
8
0
prima poza dupa ce si-a incasat tariful nu aveti ? faceti toate curvele si borfeturile celebre
7
0
gonflabila are drepturi ?
8
0
ochelari si la buze botnita sa nu se vada!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614