REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Prima majorare a salariilor profesorilor în baza legii salarizării. Anunțul a fost făcut de premier

Prima majorare a salariilor profesorilor în baza legii salarizării. Anunțul a fost făcut de premier

Replica API 14 decembrie 2019 | 01:47 459

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că prima majorare a salariilor cadrelor didactice, potrivit legii salarizării, va avea loc de la 1 ianuarie.

"Majorarea pentru cadrele didactice este, prin legea salarizării, prima majorare de la 1 ianuarie şi după aia este prevăzută în OUG 114 o creştere anticipată la nivelul salariului din 2022 a salariilor pentru cadrele didactice care trebuie făcută de la 1 septembrie", a spus Orban, întrebat dacă salariile cadrelor didactice vor creşte de anul viitor.

El a adăugat, referitor la pensia minimă, că Guvernul va lua o decizie după ce va fi elaborat bugetul pe anul viitor şi va vedea în ce măsură, prin corecţiile aduse, va reuşi să menţină deficitul în limita a 3,6%.

Premierul a participat vineri la Adunarea Generală a membrilor Coaliţiei pentru Dezvoltarea României.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iau note mici la titularizare pentru ca taierea facuta de basau si gasca au determinat profesorii buni sa plece din sistem iar in locul lor au venit cozile de topor, acum ca sa repari situatia e mai greu si nu uita nici ca profesorul lucreaza cu materialul clientului care e plecat in diaspora si voteaza cum i se dicteaza dar loaza sta acasa haimana crescuta de bunici sau de alta rude batrane.
0
0
Ce sa faca prof daca elevul nu poate sau nu vrea sa invete ?----Sist vechi cu 7 clasa si apoi la meserieera f f bun ----Ce toti sa faca facultate si servici la gogoserii sau someri pe spinarea parintilor ?
2
1
elevii devin continuu analfabeti si pe noi ne preocupa marirea salariilopr acestora, acestora care , cu greu iau note de trecere la examenele de4 titularizare. Inginerii- cei pe bune nu cei cu licente cumparatye pe banda rulanta fara astii cel putin locatia facultatii absolvite, ca de cursuiri... poate ne raspunde dna grevista cristina anghel care, pe perioada unui mandat de parlamentar semneaza, mai nou, jurist-initial , o educatoare. Mare salt
2
3
Numai un frustrat poate scrie asa ceva. De ce nu ai schimbat tu lumea asta de 30 de ani?Cine te a oprit?
4
1
Ptr.spagile de la clasa,mediiatiile private,ptr. inteligentii cu diploma scosi pe banda RULANTA in ultimi 30 de ani,cata spaga au luat si cata sa dat ptr.o diploma ,a venit si vremea deconturilor,analfabeti peste tot nu stiu sa faca nimic,se va termina odata si cu facultatile private care scot DOBI pe banda RULANTA de dragul BANILOR,unii profesori si au luat vile si masini scumpe,vacante de vis pe spatele prostilor care au tanjit dupa o diploma ,a platit mama si tata toate restantele ,examenele cu Dolarei si Euroi la greu plus Licentele ..astia sunt oamenii viitorului ...
2
6
Dar pentru ce merite se maresc salariile profesorilor? Vacanta 3 luni pe an, 4 ore pe zi, promovabilitate ...
2
11

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920