REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Prima reacţie a lui Iohannis în cazul casei pierdute din Sibiu

Prima reacţie a lui Iohannis în cazul casei pierdute din Sibiu

Replica API 23 februarie 2017 | 00:21 474

Curtea de Apel Piteşti a respins contestaţia în anulare formulată de familia preşedintelui Klaus Iohannis în procesul privind casa din Sibiu pierdută în instanţă.

”Președintele Klaus Iohannis respectă deciziile instanțelor de judecată. Președintele României a luat act de hotărârea civilă a Curții de Apel Pitești de astăzi. Președintele s-a conformat deciziei instanței încă din noiembrie 2015, când a fost pronunțată decizia irevocabilă de către Curtea de Apel Brașov”, a declarat Mădălina Dobrovolschi într-un răspuns pentru stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hotului de hot Ii e frica !
0
0
Suge o fraiere coclit impreuna cu dulapul ambulant numit kwi...
3
0
Sa ia drumul DNA-ului,asa cum ii placa,pas cu pas, ca tare ia mai placut sai batjocoreasca pe altii,DNA -ul dece nu actioneaza in consecinta ,ce mai asteapta de nu se autosesizeaza din oficiu,sau le strica cloaca,fii barbat IOHANIS si dati demisia,ca altora leai ceruto cu mult zel,desi nu erea treaba ta.Cum sa mai ai incredere cand penalul nr.1 este chiar seful statului,unde sunt baietii frumosi,sau ascuns in boscheti,sau mai au de primit bani dela SOROS,pentru a continua manifestatiile,acum sa-l adauge la cererile solicitate si pe IOHANIS la demisie,asa e corect daca vrei dreptate.
5
0
atunci o sa dovedesti ca esti cinstit. folosind acte false pentru a intra in propietatea acelei case, ai devenit complice la fals. penal deci. chiar daca fapta este prescrisa. pretentiile civile nu se prescriu.
5
0
Na ca a cantat cucuveaua a paguba si ai ramas fara doua case, poate ramai si fara functia de smecher si sa vedem mai tii cu cucuveaua ?
8
2
V ati ascuns precum cacatii in iarba... Hotul striga hotii...Penalul dracului !!!.
10
3
Peste 2 ani jumate Klaus va mai avea o casa ,statul e obligat prin lege sa-i ofere o casa ca fost presedinte . Daca mai castiga un mandat mai asteapta inca 5 ani . UE PSD
6
4
Dupa fata lui din poza, parca le-ar fi pierdut pe toate cele 7 case, wowbiz !
9
4
LA PUSCARIE ,,REZIST,,
10
4
Aproape toti din psd au un nr f mare de case. Ati uitat de Nastase 6 case? El spunea ca le are din vanzarea oualelor de la Cornu. Avea tablouri si opere de arta care valorau fiecare in parte cat o casa. Ceilalti psdisti au aproape toti case in strainatate: Austria-pt schi, Franta, coasta de Azur, Sua- Manhatten, Spania, etc. Doar ca Klaus e patriot:plateste impozitele aici si nu a pus casele pe numele copiilor si nepotilor ca nu are.
10
9
Dar cu falsul in acte publice cum ramine ? Cita puscarie se da ? Dar nevasta care nu este imuna cum ajunge la tribunal ?????
15
4
pai el ai facea pe astia de la psd pe Dragnea si ptr. ce : Oare frauda unde este mai mare ? Si ce masuri se vor lua ??? mai cu seama ca el a facut RECURS pdeapsa ramane aceeiasi ??? Puscariabilule ai instigat lumea sa iasa in strada Astia acum ce trebuie sa faca ?????????
14
8
Eu sunr cel mai cinstit om de pe planeta Pamant...Sunt mai cinstit decat ALBA CA ZAPADA...
14
3
Sa vina in piata victoriei pas cu pas.
17
4
de cele 5 case pe care le-a declarat rovana plumb,nu spuneti nimic comunistilor?de cei 671 mp,cit are casa in care locuieste ea cu sotul,nu spuneti nimic ciumatilor?cit trebuie sa furi ptr a avea in posesie 5 case din care una de 671 mp?deci.....MUIE PSD.
15
19
Coruptia ucide! Ghinion!! Penalul penalilor, Iohanis-7 case. Hai ba gunoierilor va astept la Primarie sa facem miting impotriva coruptiei,sa cerem demisia neamtului cu ranjetul ala hidos. Bine ca a fost abrogata Ordonanta, altfel nemtalaul se pricopsea cu un dosarel. Heil.
20
11
6 Case din meditatii!!!??? Asta era din hotie, nu din meditatii. Si a pierdut o! Ghinion!
19
9
bine si nu-l intreaba nimeni cum s-a ales cu asa locuinta si inca basca de banii de pe urma ei,luati drept chirie,fiind folosita de raifaisen ca sediu de filiala
19
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367