REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Prima REACȚIE a lui MURAD, după ce a PIERDUT alegerile: Sunt onorat să...

Prima REACȚIE a lui MURAD, după ce a PIERDUT alegerile: Sunt onorat să...

Replica API 30 septembrie 2020 | 00:14 9502

Candidatul independent a anunțat că va rămâne alături de mangalioți, că aceștia vor avea doi primari: unul abuziv și unul fără primărie, dar care va fi alături de oameni "Am devenit deodată o persoană cu dosare peste dosare. Care era pericolul să ajung primar? E trist, dar nu mă dau la o parte, voi lupta pentru dreptate. Avem nevoie să fim uniți. Sunt lângă voi și voi fi lângă voi. M-ați primit cu brațele deschise. Nu voi pleca din Mangalia. O să fiu lângă cei care m-au susținut și cei care nu m-au susținut. 40 000 de mangalioți se află în pușcărie", a spus Murad.

Mohammad Murad

Acesta a mai precizat ca a încercat să tragă un semnal de alarmă, însă nu a fost ascultat.

"Am încercat să explic instituțiilor statului situația de la Mangalia. De ce e lăsat strice viitorul copiilor? Sunt oameni care n-au ce pune pe masă. Mangalia e simbolul sărăciei, e un oraș condamnat să fie trist. E foarte complicat", a mai spus afaceristul. Acesta a continuat cu acuzațiile, precizând că, după ceea s-a întâmplat, este conștient că nu va mai putea investi în Mangalia. "Îmi asum riscul libertății, îmi asum riscul să pierd ce am, dar voi muri om demn. Vă anunț că veți avea doi primari,unul care ocupă abuziv primăria, altul fără primărie și birou. Tot ce am e la dispoziția voastră. Nu voi putea să mai fac investiții, nu voi mai putea lua autorizații, dar mâna cu el nu dau. Însă nu mă las. Voi rămâne prezent și voi lupta pentru că România are nevoie de oameni în putere. Nu ma dau la o parte, aici mă veți găsi", a mai spus Murad. Totodată, acesta a ținut să specifice și faptul că premierul Orban și-a adus aportul la rezultatul alegerilor din Mangalia. "E păcat că intervine un prim ministru. Sunt onorat să mă consider o persoană neagreată de o persoana ca Orban sau Cristian Radu", a încheiat Murad.

Cristian Radu

Precizăm faptul că Murad a formulat luni contestație cu privire la rezultatul alegerilor, pe motiv că rezultatul votului a fost viciat.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba dtq de ciampagiu clotilde ce plm limba stie ?
0
2
A fost prins ieri la Mangalia in timp ce impartea bani din portbagaj la alegatori !
6
3
cand vei respecta aceasta tara si ii vei invata limba vei avea respect,pana atunci spunene-ne pe ce baza ai luat cetatenia acestei tari cand printre cele necesare obtinerii cetateniei exista punctul :""cunoaste limba romana si poseda notiuni elementare de cultura si civilizatie romaneasca, in masura suficienta pentru a se integra in viata sociala;"" tu nu esti in stare sa faci o fraza completa si vrei sa fii edil ,sau ai vrea ca mangazliotii sa invete limba araba se se poata intelege cu edilul lor,te-am ascultat in diverse interviuri si unde nu stii sa raspunzi te enervezi si incepi in araba,e
5
4
Am citit care a fost numarul de voturi ale lui RC cat si ale lui Murad.Nu e rau de loc pentru prima candidatura. Vedeti la capitala,Nicusor Dan a plecat de la 3 la suta la prima candidatura , a perseverat si a castigat.Asa ca...!!!Iar castigatorul daca era asa iubit de pamantenii de la Mangalia castiga detasat la numarul de voturi.Multi au fost derutati de acea alianta de drept si de fapt altceva pe buletinele de vot.Inca patru ani vom vorbi singuri, ori de cate ori lucrurile nu merg in directia dorita de electorat.
2
3
Radu de la 19:59, macar Murat a cumparat, tizul tau de la primaria Mangalia le-a "mostenit" sau castigat la pacanele, mai nou. Sigur, pentru fraierii care chiar cred asta. Inceteaza sa mai fii rasist pentru ca semeni cu Radu Cristian cel mic si la stat si la sfat!
9
4
nu a vrut deloc sa candideze la Constanta, interesele lui sunt langa PSD la Navodari si Mangalia. Se vede cu ochiul liber ca are doar interese imobiliare. Din cate am vazut nu a avut probleme cu autorizatiile legale la Mangalia, ca altfel nu facea inaugurarile hotelurilor Panoramic , Belvedere, Amfiteatru la care a participat premierul Orban,pe el il intereseaza sa construiasca unde nu este legal, prin padurea Comorova de exemplu. L-am auzit ca spunea in campanie ca el nu stie unde este padurea Comorova, chiar daca are hoteluri la 500 de metri de ia, dar vroia sa fie primarul Mangaliei.
5
3
Te a dirijat Langley la Mangalia?
0
1
Uite asa s-a dus pe plua Romania. Prin voi care ati manjit lacomii, cu care pentru cateva sute de dolari v-au vandut bucata cu bucata Romania. Exact de alde tine nu avem nevoie! Daca erai la tine in tara nu faceai avera asta. Nu iti convine, paraseste-ne! Te rugam!
6
3
vezi murate daca ai fugit de greu de la Constanta !? te-ai dus repede la de-a gata ca iti punea psd si pnl mangalia pe tava! ti-ai cam luat o teapa! in Constanta puteai sa faci jocurile da n-ai inteles partitura, asta la vista baby.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920