REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Prima reacţie din PSD, după ce Iohannis a acuzat partidul de guvernare de tragedia de la Ialomița

Prima reacţie din PSD, după ce Iohannis a acuzat partidul de guvernare de tragedia de la Ialomița

Replica API 5 octombrie 2019 | 00:00 209

Valeriu Steriu, purtător de cuvânt al PSD, a reacționat, printr-o intervenție la Antena 3 la atacurile președintelui Klaus Iohannis, care a declarat, la Iași, că PSD e vinovat de tragedia de la Ialomița, unde zece oameni au murit, după ce un TIR al cărui șofer adormise la volan i-a izbit în plin.

"Avem un președinte care a blocat în ultimul an orice, așa că acum spune ce nu a făcut, că nu poate spune ce a făcut. Cred că e o zi de campanie în care e nervos că a făcut drumul până în Moldova. Eu nu l-am văzut de multe ori la Iași sau în vreun spital, dar știu că vinerea blochează tarficul cu coloana de mașini pentru a merge acasă. Avem un președinte care nu e adaptat la ce se întâmplă în țară. A mers în America și a venit cu o șapcă.

Astăzi am avut o tragedie națională și președintele a venit cu atacuri la PSD",a declarat Valeriu Steriu, purtător de cuvânt al PSD.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu-mi explic cum este posibil, stiind si dovedind dezstrul pe care l-ati facut in cativa ani de guvernare in interes personal si de haita, cu amanti, amante, curve analfabete pe functii cheie si pe bani grei- pe cadavrele bebelusilor- niste nenorociti ce au facut un rau mai mare decat cumulat primii 25 de ani. Criminalii, violatorii,. interlopii sunt spaima copiilor- criminalul tudorel jubileaza- este opera lui- caracal- procurorii, politaii mana in mana cu interlopii- tara lui draknea , preluata de o bucatareasa de videle
2
1
Sunt klaus tembelul cu pitici in freza vreau sa iti multumesc ca ti-ai ascutit limba sa ma lingi in rozeta curului si in capul pulii non stop.Va astept la votare pe tine si matamare debilule mintal
3
4
PSD a avut intotdeauna o atitudine criminala antiautostrazi. Este un partid de inspiratie rusa si prospaga. Astept postacii ciumei rosii sa spuna scarbosenii!
7
11
Bai baoule, este vinovat Guvernul, ca soferul a adormit la volan??Hai sa numai aruncam pisica....si sa dezinformam...bai jegule ...hastagist nenorocit.
11
6
Pai cine e la guvernare??? Cine trebuie sa faca infrastructura??? Cine a demis ministri si a schimbat guverne???? Partidul tau...
5
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218