REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Prima reacție din PSD după decizia CCR: Klaus Iohannis e abuziv non stop

Prima reacție din PSD după decizia CCR: Klaus Iohannis e abuziv non stop

Replica API 19 septembrie 2019 | 01:34 459

CCR a admis parțial conflictul Guvern-Președinție, au spus surse oficiale, conform Mediafax. Klaus Iohannis e obligat să revoce miniștrii demiși și să numească interimarii. Președintele României trebuie să motiveze de îndată refuzurile remanierii. Senatorul PSD Eugen Nicolicea a reacționat la decizia CCR care a stabilit că între Guvern și Președinție există un conflict pe tema numirii miniștrilor interimari propuși de PSD. Nicolicea susține că Dăncilă nu e obligată să ceară votul Parlamentului pentru cabinetul ministerial.

"La propunerile de interimari, domnul Zegrean a explicat că Iohannis era obligat să îi numească. Nu poate să le găsească acum pete negre. Problema este că au mai fost decizii ale CCR privind încălcarea Constituției de Iohannis, iar el a înțeles că de îndată înseamnă 16 zile. Doamna premier va face propuneri pentru ministere, nu poți să stai cu propunerile 45 de zile. Cu privire la Parlament, nu e prevăzută în Constituție trecerea dacă nu are loc o schimbare de structură a Guvernului. Dacă trece, președintele va fi obligat să semneze, că văd că e abuziv non stop, dacă nu trece, rămâne structura actuală", a declarat Nicolicea.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nonstop abuzivul v-o trage din toate pozitiile.si va place dracusorilor
3
0
am mituit-o pe ma-ta sa-i dam la muie ca sa te intretina pe tine ! noi vom avea mereu pensii speciale , tu vei face foamea mereu pt ca ai fost activist prost , ai mancat degeaba cacat .
1
3
Sa vina odata opozitia, sa le scoata paiul din gura la toti toti nesatuii si imbuibatii cu care ne-a umplut psd-ul, care suge si ultimul banut de la buget! Cum sa dai tu sute de milioane pe luna pensie speciala, cum sa aduni atata trantori in aparatul administrativ de stat si astia sa aibe salarii duble sau triple fata de unul din privat care creste economia...Toata tara vrea meritocratie nu mediocratie, vrea oameni competenti nu obedienti..vrea sa nu mai fim condusi de borfasi si hoti..si asta se va intampla!
3
1
va este rusine de fostii vostri votanti sa recunoasteti ca i-ati mituit pe cei de la ccr- in speta pe sluga si presul dorneanu care nu cunoaste decat o directie- ciumata- bucurandu-se de pensia speciala data de acesti ciumati, nu-l imprtesioneaza copii ce mor in spitale, imbuibarea lor nu are margini
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218