REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primar de vază şi lider PNL, declaraţii revoltătoare!

Primar de vază şi lider PNL, declaraţii revoltătoare!

Replica API 3 martie 2018 | 01:46 358

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu (PNL), le-a transmis jurnaliştilor din Timişoara, într-o conferinţă de presă în care nu le-a permis să îi adreseze întrebări, că ”există mai multe variante de prostituţie, nu numai pe centuri”, după ce în cursul dimineţii, pe Facebook, i-a catalogat pe jurnalişti "paraziţi sociali care trăiesc din taxă de protecţie şi taxă de asmuţire!”. Jurnaliştii de la principalele organisme de presă prezenţi la întâlnirea cu edilul au părăsit sala de conferinţe. Primarul a avut o astfel de reacţie după ce presa locală a scris că străzile nu au fost curăţate de zăpadă şi că există doar 14 utilaje de deszăpezire pentru tot oraşul, care are aproximativ 1.300 de străzi, scrie news.ro, potrivit stiripesurse.ro.

Vineri dimineaţă, primarul Nicolae Robu a postat pe Facebook un text în care explică de ce nu s-a făcut deszăpezire în Timişoara în urma ninsorii de noaptea trecută, susţinând că el respectă legea, chiar ştiind că îşi va "atrage înjurături la figurat şi chiar la propriu, total pe nedrept". Este pentru a doua oară în ultima lună când vicepreședintele PNL îi jignește pe jurnaliști.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fata de cat a furat si a praduit mazarica al nostru, cred ca Robu e copil nevinovat
1
0
Da,da! Mare atentie sa nu jignim curvele. Mai ales curca...
1
0
Coruptia generalizata din primaria Timisoara i-a dereglat iremediabil caracterul si bunul simt acestui sacal politic . PNL-ul este umbrela celor mai mizerabili politruci din acest spatiu . Si PSD-ul , care are cei mai faimosi mafioti balcanici recunosc faptul ca hotilor de frunte de la PNL li se adreseaza cu ,,sefu" si cu ,,boss"...
4
0
Nicolae Robu are dreptate! Presa este la pamant ca si tara. Prostitutie... este putin spus, sa nu jignim curvele!
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367