REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Primăria Albeşti primeşte 5 miliarde pentru reabilitarea unui drum din localitate

Primăria Albeşti primeşte 5 miliarde pentru reabilitarea unui drum din localitate

Replica API 14 noiembrie 2013 | 00:00 197

De la Consiliul Judeţean, pentru liberalul Moldovan

De la Consiliul Judeţean, pentru liberalul Moldovan

Consiliul Judeţean Constanţa oferă sprijin Consiliului Local şi Primăriei Albeşti. Administraţia locală va primi 5 miliarde de lei pentru asfaltarea unui drum din localitatea Cotu Văii. Deocamdată, o primă tranşă a fost virată urmând ca, pe parcurs, şi restul banilor să ajungă la destinaţie.

"Lucrăm la reabilitarea străzii Negru Vodă, din Cotu Văii, arteră ce vine în continuarea drumului de exploatare agricolă. Vorbim despre o suprafaţă de 450 metri pătraţi. Am primit o tranşă, adică 1,5 miliarde. Important este că facem un lucru bun şi am obţinut sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa pentru asta", a spus Gheorghe Moldovan, primarul din Albeşti. Investiţiile pe raza comunei pe care o administrează nu se opresc aici. Alesul local a ţinut să precizeze că s-a dat drumul la finanţarea privind construirea sălii de sport. "Au început lucrările. Este o sală de sport cu o suprafaţă de 3.000 metri pătraţi, din care partea utilă - 900 metri pătraţi. Va avea teren, tribune, vestiare, tot ceea ce trebuie într-o sală de sport. Probabil va fi gata la începutul anului viitor", a spus Gheorghe Moldovan. Beneficiarii investiţiei vor fi elevii din localitate, echipa de sport care, momentan, se antrenează la o sală din Mangalia, dar şi locuitorii din Albeşti. De asemenea, Gheorghe Moldovan a anunţat că a depus un proiect la Compania Naţională de Investiţii privind accesarea unor fonduri necesare reabilitării Căminului Cultural, care se află într-o stare destul de critică. "Este vorba despre 30 miliarde de lei. Sperăm să-i primim, pentru că stăm foarte rău", a mărturisit Moldovan. Şi, pentru că sărbătorile se apropie cu paşi repezi, edilul se gândeşte, şi anul acesta, la elevii din localitate, dar şi la bătrânii cu situaţii financiare precare. Aceştia din urmă vor primi pachete care vor consta în alimente, iar în cazul şcolarilor, pachetele conţin diverse produse şi jucării în valoare de 30 de lei pentru fiecare copil.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614