REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Primăria chestionează constănţenii cu privire la situaţia Cazinoului

Primăria chestionează constănţenii cu privire la situaţia Cazinoului

Replica API 16 februarie 2018 | 00:14 378

Edilul Constanţei, Decebal Făgădău, a anunţat că, începând de joi, 15 februarie, până pe 28 februarie, pe site-ul primăriei o să fie disponibil un sondaj online prin care constănţenii vor putea răspunde cu privire la situaţia Cazinoului. Mai precis, după lungi încercări de a găsi un responsabil prin licitații organizate de către Compania Națională de Investiţii, se pare că legislația în vigoare care permite contestații nenumărate duce la o prelungire a termenului de începere a lucrări.

Astfel constănțenii vor fi întrebați dacă doresc să se continue găsirea unui contractant prin CNI sau să se împrumute ca oraș pentru a repara prin propriile proceduri. De asemenea, aceștia vor putea alege si destinațiile dorite pe care le-ar avea Cazinoul. Mai mult, până pe 1 decembrie a.c., Cazinoul va fi îmbrăcat pentru protecție cu o pânză pe care se va regăsi fațada inițială ilustrată.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum sa nu,unii ar prefera sa se demoleze,sa apara un "investitor"albanez de la kurul oii,sa faca repede hotel.marsh ma si hai siktir,si-ar freca babuinii machedonimea mainile de bucurie la asa pleasca.
1
1
Sa fie demolat si sa se construiasca ceva frumos, nu un loc al pierzaniei. De ce nu se ridica o casa de toleranta, cazino sau asta, e acelasi Drac.
2
2
Buna ziua! Nimic, doar voiam sa salut frustratii si rasistii care scriu tot timpul!!! josmachedonii, susfrustratii. Si daca s-ar face ceva, tot ati avea ceva de comentat, ba, ca sunteti niste oameni mici cu minti inguste. F bine ca chestioneaza cetatenii, sunt sigur ca o sa il reabiliteze odata in plm. Atunci sper ca haterii astia care scriu pe aici sa se duca sa faca poze zambind pe acolo cu fetele lor triste
3
2
au alte manevre.cine mai poate sa plece macar temporar din rahatu asta de oras plin de tigani machidoni si alte scursuri ale societatii.
2
2
Dar nu se pot accesa fonduri europene? Iar pentru impotenta unora trebuie sa cheltuim banii constantenilor?
4
0
Cat a fost Basescu primar general la Capitala nu a fost nicio contestatie la nicio lucrare. Fagadau esti moale, esti pampalau
3
2
FOARTE BINE. TREBUIE FACUT CEVA DE AUTORITATILE LOCALE ASTFEL INCAT SA INTRE BANI LA BUGETUL LOCAL. DAR DACA MAI CONTESTA IMBECILII, ORICE, SE VA FACE LA ANUL SI LA MULTI ANI. FACETI RESTAURANT, COFETARIE, CAFENEA, CAZINOU. FACETI NAIBII CEVA, CA ALTFEL SE PRABUSESTE !
6
1
SERIOS, PRIMARIA CHESTIONEAZA. ADICA DUPA 27 ANI NU STIE CE E CU ACEST CAZINO? FEREASCA DUMNEZEU DE ASA OAMENI
8
2
e doar o monstruozitate arhitecturala, o gluma proasta, un kitsch la care casca gura prostimea
1
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108