REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Primăria Cogealac extinde reţeaua de canalizare. Va fi subtraversată calea ferată

Primăria Cogealac extinde reţeaua de canalizare. Va fi subtraversată calea ferată

Replica API 19 decembrie 2018 | 00:00 330

Primăria Cogealac continuă proiectul de extindere a rețelei de canalizare! Pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului a fost publicat un memoriu de prezentare privind “Extinderea reţelei de canalizare în Comuna Cogealac, judeţul Constanţa, între strada Gării şi strada Cantoanelor”. Terenul pe care se executa lucrarea este intravilan şi face parte din domeniul public al unităţii administrativ teritoriale al comunei Cogealac.

“Comuna Cogealac a desfăşurat lucrări importante de infrastructură, prin extinderea reţelelor de alimentare cu apă şi a reţelelelor de canalizare ale localităţii. În zona de nord a localităţii, unde se doreşte implementare proiectului, s-a executat un traseu de alimentare cu apă potabilă pentru zona de ferme, staţie CF şi silozuri. În momentul de faţă nu există şi reţea de canalizare pentru zona respectivă. Din acest motiv, se doreşte realizarea unui colector de canalizare pentru preluarea apelor uzate din această zonă, colector care să se descarce apoi în reţea de canalizare existentă a localităţii, în dreptul străzii Cantoanelor”, se arată în memoriu.

Prin proiect se propune extinderea reţelei de canalizare existente gravitaţionale, prin executarea unei subtraversari a căii ferate Constanţa-Tulcea, cu un colector de canalizare. Lucrarea se va realiza pe un drum amplasat între strada Gării şi strada Cantoanelor. Durata de realizare a investiţiei va fi de 3 luni. Lucrarile propuse cuprind realizarea a 947,53 metri de reţea din conducta de PVC şi a 22 de cămine de vizitare din beton. Suprafaţa provizorie de teren necesară este de 1.420,50 metri pătraţi. Această suprafaţă de teren va fi adusă la starea iniţială după realizarea poriectului. Pentru subtraversarea căii ferate se va realiza un proiect de către o firmă de specialitate, ce va fi avizat de către autoritatea competentă.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare "jmecher" . Ii placea mai mult fisa decat masa...
1
0
Dragi prieteni si consateni tin sa va anunt ca am schimbat iubita , dupa ce a ras tot satul de mine ca mia dat iacobici cu piciorul in fundulet si ma gonit ca pr un catelus ca nu iam fost credincios si lam reclamat pe la toate institutiile statului roman ca asa imi place mie am gasit alta femeie am fost super smecher pe asta am luat o cu copil cu tot am zis sa nu ma mai chinui sa patesc cum am patit cu iacobici , dar mia dat cu papuci si asta a vazut ca sunt un reclamangiu si a zis ca ii este rusine cu mine . Asta este eu am suferit in copilarie si nu mai vreau sa sufar si acum
6
1
Cine e pustoiaca...poate o impartim ??
5
1
Mai bine il ling si ii spal pantofii lui scupra si el are grija de mine , mia dat si doua terenuri pe centura orasului ovidiu dar eu sunt baiat destept nu imi parchez camioanele acolo sa nu ii fac probleme sefului , este timp ca doar am patru mii de metri patrati . Sa continuam cu femeile acum am o pustoaica de doar douazeci si putin am rupt gura targului ha ha ha . Dau tare si ma feresc acum am birou unde fac reclamatiile sa nu ma paraseasca si asta ca e vaide capul meu nu ma mai insor
6
3
Gigi Macavei cel mai papagal primar din toate timpurile. Prostul prostilor a ajuns primar si ii place dar el nu stie ca a ajuns la linia de FINISH ! Cu fiecare zi se apropie tot mai mult de poarta Penitenciarului Tulcea. Gigi cum e cu hotararea de CL pe care ai falsificat-o in proiectul cu apa si canalizarea de la Ramnic?S-a prins DNA-ul ?Cica a inceput urmarirea penala!E adevarat?Mi-e mila de tine sobolanule de siloz!
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367